mandag 11. desember 2017

Heltregulv eik

Vårt Arctic eikegulv har en lys og lett farge som er med på å åpne rommet og tilbyr en varm og lett interiør følelse. Fargene på bildet kan . Et gulv med et røft utrykk som kan kombineres med ulike interiør stiler. Gulvet vil være med på og preget rommets personlige utrykk. Heltregulv i eik er noe av det mest eksklusive og holdbare som finnes.


Rustic børstet Arctic har en børstet og hvit hardvoksoljet overflate, dette gir en lys og lett.

DalaFloda leverer kvalitetsgulv i massivt tre i bredt sortiment i treslagene furu, eik og ask. Gulvene leveres ubehandlet eller miljøvennlig EasyCare behandlet . Furu Natur Artic heltregulv. Eik heltregulv børstet. Børstet Arctic heltregulv børstet arctic. Vakkert og klassisk kvalitetsgulv.


Beregn ca m per m2. Hardvoksoljet kvalitetsgulv i eik fra Moelven. Gulvet er oljet i fargen Arctic og har en børstet overflate.

Eksklusivt og holdbart heltre eikegulv med flott fargespill og børstet overflate som gir det lille ekstra. Overflaten er behandlet med Osmo hardvoksolje i fargen . Vi har heltregulv i eik , valnøtt og ask på opptil 200mm brede bor samt douglas gran i bredere og tykkere dimensjoner. Om du ønsker bredere bord eller har . Slik kan et heltregulv av typen valnøtt natur se ut. De mest brukte tresortene er furu, eik , bjørk, valnøtt og ask.


Et heltre gulv i eik eller ask er original gulvet som en parkett prøver å etterligne. Dette er flotte gulv som har beskjedent med kvist. Slitestyrken gjør eik velegnet til gulv, dørstokker og trapper. Vår eiketype er europeisk eik , med kvist, i rustikk utførelse.


Et klassisk og holdbart heltregulv med høy kvalitet, passer like godt hjemme som på hytta. Tresorten kan ha en del stygg kvist. Er det gjort reparasjoner på dette . Massive laminerte produkter kan i mange tilfeller monteres flytende.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.