mandag 11. desember 2017

Grå blå maling

Bruker du den matte malingen LADY Pure Color eller LADY Supreme Finish Matt. Pilasterblå gir et klassisk blått uttrykk på vegg, og er lekker til både grå . Fra myke rosa puddertoner til lekre lilla auberginetoner…til blått, gråblått eller kanskje til en sprek gul eller oransje?

Men når det er sagt finnes det en rekke ulike . Og som man ser – den passer utmerket til blå nyanser. Hvilke farger går godt mot grå sofa og claro-vegg? Jotun selger kun maling som kan kjøpes i LADY, SENS eller Jotun spann.

Pauls Blue, – en gråblå farge med grønt stikk. Blått er en farge som nettopp lever opp til disse kriterier, med sin. BLÅTONER INNE; BRUN/BEIGETONER INNE; GRÅTONER INNE; GRØNNTONER INNE . Etter å ha vurdert mange LADY blåfarger, var det LADY 46Denim Blå. Et spørsmål til; benkeplaten på kjøkkenet ser ut til å bli grå, ikke lys . De som tror egghvit er ut og grått er in, de må tro om igjen! Fargen 47Sophisticated Blue er bare én av flere nye, vakre blåtoner.


Lang farge og glansstabilitet; Meget god værbestandighet; Lange vedlikeholdsintervaller.

Det gjør at fargen ikke blir seende blå og kald ut på vegg som enkelte nøytrale gråtoner vil. Stenerud anslår at den nye malingen økte verdien med et par. Fargeeksperten spår at blågrønt kommer til å ta over for grått, beige og hvitt. Ulike blågrønne nyanser fra Fargerikes Årets farge til venstre, og fra.


Vi er på vei ut av en epoke der grått, sort, hvitt, beige og greige er på vei ut. Det er bare noen dråper per spann maling, men det er akkurat nok til at det . Blant årets vårnyheter finnes det et bredt utvalg tapet i blått, blågrønt og grønt. De lyse gråblå og varme, lyse grønntonene er nok de fargene som er . Mykt og industrielt: Trendkonsulent Lisbeth Larsen i Jotun elsker sin grå gyngestol fra italienske Gervasono. Många faller för just den dämpade och diskreta närvaron i inredningen, och det är heller ingen hemlighet att gråblå toner är vackra till grå och . Farger som Varm Grå, Lys Antikkgrå og Antikkgrå er blant de mest.


Ifølge Klæboe hos Jotun beveger de litt mer fargevågale seg mot den grå-blå-fargepaletten,. Maling som påføres en skikkelig varm vegg kan blære seg. Vores 2016-bud på farver til døre og vinduer på dit hus. En varm gråblå tone som LADY Pure Color 46Skyggeblå kan skape den lune .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.