onsdag 6. desember 2017

Gammeldagse vinduer

Det å holde rømningsveier som dører og vinduer lengst mulig uten åpen ild kan være livreddende i mange situasjoner. Bildet under er fra en test Biokjemi Norge. Trenger du nye vinduer ? Se prisen på vinduer med engang online.


Se vår vindu her - nettrabatt.

Vi er spesialister på antikvariske vinduer ! Over års erfaring med spesialproduserte antikvariske vinduer ! Spesielt for deg som er opptatt av å bevare gamle . Sprossevinduer gir nemlig de fleste boliger et koselig og vakkert uttrykk. Skal jeg velge 2- eller 3. Folk søker også etter Gode, gammeldagse, sidehengslede vinduer. Gode, gammeldagse , sidehengslede vinduer gir en annen stemning over huset enn de moderne som svinger rundt vertikalt- også kalt toppsvingvinduer. Har du barnesikring på vinduer i 2.

Bufret Lignende Våre dører, vinduer , trapper og porter lages ut fra dine ønsker. Den nye generasjonen vinduer innen H-vinduet og Lill-vinduet er nå klart for lansering. Gamle vinduerGamle vinduer er viktige å istandsette når en gammel bygning skal restaureres eller istandsettes i gammel stil.


Vi produserer vinduer og dører etter kundens ønske og design til det vi vil si er Norges beste priser. Vår produksjon omfatter dører og vinduer til så vel nybygg . Detaljer kan forandre hele inntrykket av vinduet. Herre- gårds vinduet leveres med tradisjonelle gammeldagse hasper som sørger for en god og tett lukking. De fleste hus har nå to-lags glass vinduer som isolerer langt bedre enn de gammeldagse ett-lags glass vinduene som man helst ser på eldre . Gammeldagse vinduer med varevinduer isolerer godt mot støy.


God tetting er svært viktig for å oppnå god lydisolasjon. Det meste er ganske enkelt. Vi har samarbeid med vindusfabrikker som produserer . Med sprosser til vinduene er det enkelt å tilpasse og variere utseende etter dine ønsker, sprosser kan dele vinduene inn i gammeldagse småruter eller gi et . Et fag gardiner er sett (stk) gardiner til et vindu så spørsmålet er om.


I riktig gamle dager var det kun enkel glass man brukte i vinduene. Man hadde ikke forutsetninger for å lage andre type vinduer som isolerte .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.