onsdag 6. desember 2017

Flussmiddel lodding

Ved lodding er det et middel i fast, flytende eller pastaform som anvendes for å forbedre loddeevnen til den . Flussmiddel brukes også ofte ved lodding og sveising. Skal visstnok gjøre det bedre å lodde også, selv om loddetinn inneholder flux. Trenger tips til finlodding - Elektronikk 6. Hvor får jeg kjøpt FLUX til lodding ? Lodding og flussmiddel.

Vi har produktene for at du skal lykkes med dine loddearbeider. Foruten loddepenner og loddestasjoner fra Cocraft og Weller finnes i sortimentet også tinnsuger, avloddingslisse, flussmiddel , loddetinn, loddestativ og et praktisk hjelpemiddel som gir deg en hjelpende hånd når du skal lodde. Før du begynner Et alfa og omega ved all slags lodding , er renslighet.


Vi sender ordren din samme dag som du bestiller! Noen ganger er det også tilsatt sølv og flussmiddel. Rent bly har en smeltetemperatur på 3°C. Rent tinn har en smeltetemperatur på 2°C.


Hardlodding kan deles inn i lodding med kapillarvirkning og sveiselodding med større fuger.

Dobbelklikk på bildet for å se det i full størrelse. Konklusjon - god flux er halve jobben . Alt for hjemmefiksere til proffe. Ved lodding med OxAc som varmekilde bør flammen ha et svakt overskudd av acetylen (reduserende flamme) for å forhindre oxidering av flussmiddel og loddemetall. Delene settes sammen med en spalteåpning egnet for kapillærlodding, helst mellom og millimeter. Dersom det skal loddes kobber mot kobber og . Metallhuset Bergsøe forhandler metall og legeringer til støperi-, elektronikk- og maskinindustrien, fremstillet av ledende produsenter i Europa og Japan.


Fluss H, Degussa, 1g, Pulver til slaglodding til lodding av gull, sølv og kobberlegeringer. Se lagerstatus under info. Tenkte å kjøpe meg flussmiddel , helt til jeg fant ut at det kostet 200kr.


Tinn med fluss er kanskje tingen? Takker for svar, Håvar. Beregnet på bruk ved lodding med . For myklodding innen elektronikkproduksjon og engineering.


I vanlig loddetinntråd er fluksen ( flussmiddelet ) lagt inne i kanaler i tråden. Etter lodding må flussmiddelrester fjernes for å hindre at forbindelsen ødelegges av korrosjon. Industriell lodding av store serier utføres ofte i ovn med .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.