tirsdag 5. desember 2017

Fuging av fliser

Figur 2: Når fugene er faste, men ennå ikke utherdet, poleres overfalten med en rensepute, myk klut, el. Video fra ADDA Byggkjemi som viser deg flislegging av våtrom. Anyway, har tidligere gått i fella å vente for lenge med å vaske bort fugeslør og overskytende fugemasse etter fuging av fliser.

Alfix - Fugning af fliser - fugning af gulvfliser. Det finnes ingen regler for hvor brede fugene skal være, men store fliser har som regel større fuger enn mindre fliser. Fugemasse er sementbasert pulver som blandes ut i vann. Fugene mellom flisene varer ikke evig og bør byttes ut etter en del år. Slik rengjør du fliser og fuger som er blitt skitne.


Fugene er slitte (det kan hende de har vært så dype hele tiden, vi har hatt leiligheten i år).

Epoksyharpiks-masse til liming og fuging av keramiske fliser. Lett å vaske/rengjøre; Høyeste brukssikkerhet. Bruk: For keramiske fliser og plater, glassfliser og . Rengjøringsmiddel til bruk ved epoksyfuging.


Bruk/Påføring: Til fjerning av tørket, emulgert epoksy fugemasseslør på keramiske fliser. Fuging av fliser og tette lekk mellom badekar og vegg. Legge nye silikonfuger mellom fliser og tette lekk . Logg deg inn eller opprett en konto for å se mer fra Nergaard mur og flis på Facebook.


Vi trenger en som er GOD til å fuge mosaikkfliser. Det er snakk om ca kvm tilsammen, over kjøkkenbenk. LIP fugemasser har et bredt sortiment som dækker fra almindelig brug til hårdt belastede områder, indendørs og udendørs arealer samt hårde eller bløde fuger. Til fuging av fliser og klinker på gulv og vegg.


Farger: Hvit, manhatten (lysegrå), perlehvit, grå, . Utvendige hjørner skal også ha mest mulig hele fliser som avslutning. Skal flisene på gulv og vegg være like store, bør de legges slik at fugene flukter, men . Fugemasse brukes til å fylle fugene mellom fliser- og naturstein, enten ved hjelp av sementbaserte produkter, silikon, MS polymer, akryl eller epoxy. På denne måten får man best inntrykk av mønsteret.


Flislimet må så tørke helt før man behandler flisene og fuger. Anbefalt tørketid er timer eller til limet har .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.