mandag 25. desember 2017

Feste lister

Feste lister

Otto Robsahm, kanskje bedre kjent som Sinnasnekker'n, viser oss hvordan vi enkelt kan legge lister. Her lærer Mogens deg å legge lister uten at det blir glis i skjøtene. Lister kan brukes til mer enn å skjule sprekker. Vi viser hvordan de festes, og visste du at det fantes lister som kan festes uten spiker? Jeg lurer på hva som er den enkleste måten å feste gulvlister når en har betongvegg.


Feste lister

Det kan ofte være lurt å forbore, særlig ved montering av lister i harde treslag. Bind sammen listene i hjørnet ved å feste en spiker inn i sidelisten fra øvre og . Det går fint å montere listverk med hammer og håndsag, men med en spikerpisol og en kapp- og gjæresag forenkler du jobben mye. Bostik Maxi-Bond monteringslim brukte vi da vi skulle lime lister til en. Vi har kjøpt profilerte taklister av typen hulkile, dvs at de har ca cm bred festeflate mot taket og tilsvarende mot veggen mens det er hult inn . Jeg skal legge gulv- og taklister men av veggene er mur, hvordan fester jeg listene til veggen?


VG-snekker'n Jonathan Towler viser deg triksene. Hver torsdag gir VG og VGTV deg enkle snekkerråd. Hvordan feste lister på dører - posted in Vectra: hei lurer på hvordan man fester de svarte pyntelistene på dørene. Du kan lime fast gulvlister, der en varmeovn forhindrer deg i å komme riktig til. Eller der det er vanskelig å få feste i gipsveggen, eller hvis murveggen er for hard.


Feste lister

Join Facebook to connect with Tina Feste Lister and others you may know. Facebook gives people the power to share and. Feste lister innvendig i salong - posted in Båtforumet: Innvendig skrog er kledd med ca.


Leverer deler til butikkinnredning og displaymateriell. Egen produksjon i Trondheim i kombinasjon med import. Monteringsanvisning taklister med dekorklosser.


Denne kan bare limes fast med monteringslim, feks Teceller Superfix. Vi har svært god erfaring med å lime klosser og lister. En enkel løsing når man skal legge lister og ikke får det til er jo å kjøpe.


Bedre å sjekkmåle ganger for mye enn å måtte kappe til en ny list 4 . Et firma i Trondheim lanserer i høst en serie spikerfrie listverk og dørkarmer. Den er basert på ferdigmalte lister som festes ved hjelp av .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.