mandag 25. desember 2017

Clue jørn lier horst

CLUE er Jørn Lier Horst sin spenningsserie for unge lesere. Ordet CLUE er engelsk og betyr ledetrå spor for å løse en gåte. Jørn Lier Horst er en av de forfatterne som leses av flest barn i Norge. Mest kjent er han for spenningsserien CLUE.


Snart kommer bok nummer syv, og den kan . En av de skumleste Clue-bøkene jeg har lest. Clue 1-(Innbundet) av forfatter Jørn Lier Horst.

Bok nummer i den populære CLUE-serien i pocket! Pressemelding: Uvanlig høye opplagstall for CLUE-serien av Jørn Lier Horst. Jørn Lier Horst (født 27. februar 19i Bamble) er en norsk kriminalforfatter og. Med Salamandergåten viser Jørn Lier Horst at han skriver like bra.


CLUE-serien til Jørn Lier Horst består av til sammen åtte spennende fortellinger, der Cecilia, Leo, Une og Egon løser mysterier. Jørn Lier Horst Barnebok, 9-år 1sider. Jørn Lier Horst har bakgrunn som etterforskningsleder i politiet. Endelig har Gravrøvergåten kommet i butikkene.


Dette er bok nummer i Jørn Lier Horst sin serie for store barn, som han har kalt Clue.

Cecilia, Leo og Une oppdager at noen har spadd opp gamle graver på . Du vet hva han jobber med og hvor han kommer fra. Når du vet alt dette vet du at politietterforskeren fra Larvik . Beste treff; Nyeste titler først; Eldste titler først; Titler A - Å; Titler Å - A. Sjøormgåten av Jørn Lier Horst (Heftet) . Sjekk om Norli-bokhandlene har varen inne. Med sine spenningsromaner om politimannen William Wisting regnes nå Jørn Lier Horst som en av Norges fremste krimforfattere.


Kjøp boken Clue 5-av Jørn Lier Horst (ISBN 9788248918356) hos Adlibris. Den første boken i Clue-serien, Salamandergåten, kom i begynnelsen av 2012. Den ble nominert til Arks Barnebokpris og rett før jul ble den .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.