mandag 25. desember 2017

Vedlikehold takstein

Mange huseiere tror fortsatt at det eneste å gjøre med slitt og mosegrodd takstein , er å bytte den ut. Men å vedlikeholde taket er lettere enn . Sjekkliste for vedlikehold og rengjøring av ulike typer tak, deriblant takstein. Kontroller at ingen takstein er skadet.


Kikk etter sprekker eller frostsprengninger. Tilgroing er ikke et problem i seg selv, men mose og algevekst kan .

Men taket er husets femte fasade og trenger vedlikehold som alt annet. Men unngå høytrykkspyler hvis du har enkelkrom takstein uten fals . Monier AS produserer takstein etter NS-EN 49 og den prøves etter NS-EN 491. Videre henviser vi til gjeldene.


Mose kan forekomme på . Forventet levetid er minst 1år. Dette er et tungt tak som stiller større krav til . STANDARD: NS-EN 4TAKSTEIN OG TILBEHØRSPRODUKTKRAV. For mer utfyllende informasjon om vedlikehold se detaljblad på vår .

IKTAS tilbyr takbehandling, fornyelse og vedlikehold av tak gjennom vask, impregnering og maling av takstein. Takstein kan holde i opp til 1år. Først sjekker vi taket og bytter ut ødelagte takstein.


Når det er gjort, påfører . Det gjør du ganske enkelt ved å skifte den eller de steinene som eventuelt skades i løpet av vinteren. Hva gjør man med mose osv? Spyler av, skrubber, eler kan den bare ligge uten å . Med godt vedlikehold av takstein holder taket gjerne i år. Man vet i dag at opptil prosent av utgiftene ved en bygnings levetidskostnader er knyttet til vedlikehold.


Da er det godt å vite at norskprodusert takstein er . Et eventuelt valg mellom plater, papp, tegl eller betongtakstein blir derfor et spørsmål om utseende, funksjon, vedlikehold og levetid. Individuelle oppfatninger av . Ivareta husets verdi gjennom vedlikehold av taksteinen, og utsett den kostbare operasjonen det er å bytte tak. Vi gir hele års garanti for kunder som tegner en.


GI MEG RÅD OM VEDLIKEHOLD ! HVILKEN GARANTI GIR BENDERS? Hvor mye takstein trenger jeg til mitt tak? Det nøyaktige forbruket bestemmes av .

Taktekkingen er viktig for helhetsvirkningen av en bygning og et bygningsmiljø. Vi har i fått en del henvendelser fra kunder og forhandlere om fornying av takstein. I markedsføring fra disse takfornyerne er det framsatt klart .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.