torsdag 7. desember 2017

Fargekart grønn

Her kan du se LADYs farger og bli inspirert av vakre bilder og kombinasjoner. I mitt forrige blogginnlegg så vi på de blå tonene. Når vi ser innslag av grønt i blåfargene, får vi et ekstra .

I Reflections of earth temaet fra det nye LADY fargekartet finner du vakre grønne farger og varme nøytraler. Forrige uke kunne vi endelig vise frem det nye fargekartet fra LADY til. Kombiner fargepaletten med skulpturelle designobjekter og grønne . Her finner du et utvalg av våre fargekart til maling både innendørs og utendørs.

I vår online-fargevelger og i våre butikker kan du se alle våre farger og flere . I våre fargekart finner du flotte farger og herlige bilder som gir. I dette fargekartet har vi samlet blå og grønne farger av trehus. Her kan du se alle våre farger fra nye og gamle kolleksjoner. Vår fargepalett gir deg et stort utvalg av flotte farger å velge mellom. Se gjennom fargekartene for å finne fargen du ser etter.


I dag hadde JOTUN og LADY lansering av sitt nye globale fargekart for 201 og. Hovedfargene i dette temaet er de grønne fargene Green . Nå trenger du ikke å ta turen til fargehandleren for å se fargekart når trangen til oppussing kommer uanmeldt.

Her finner du fargekart av de ulike produktene vi fører, og du kan lese artikler om fargelære. LightGoldenrodYellow, lys fersken(-farge), #FAFAD 2525210. Soverommet har godt av en rolig farge, gjerne i en dempet tone. Både såkalte greigetoner, og dempede blå- og grønne farger er beroligende.


Explore Alice Lillegaard Pedersen's board Fargekart- grønn inspirasjon on Pinterest, the world's catalog of ideas. For Quick Bengalack Rett på rust og Quick Bengalack Universallakk kan vi blande til den nyansen du ønsker! Eksempelbildene i fargekartet viser garnets melering når man strikker et mindre antall.


Natur er den mest kommersielle paletten, med rolige, milde farger, verken for kulørsterke eller for mørke. Hovedfargen er gråaktige pasteller i rosa, grønt og blått . Fargekartet viser alle farger som vi kan skaffe.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.