fredag 17. november 2017

Utleie av tepperenser

Klart du kan leie verktøy av MAXBO. MAXBO leier ut flere typer spesialverktøy slik at du ikke behøver kjøpe dyrt verktøy til bruk en sjelden gang. Tepperenser Enkel og hendig tepperenser til gulvtepper, møbler eller interiører i hus, hytter, båt og bil.


Støysvak med liter spillvannstank som enkelt tømmes. Fungerer utmerket for rens av møbler og til fjerning av flekker på . Vi kan bringe og hente i hele Trøndelag om det skulle være nødvendig.

Maskinen er tilpasset grunnrengjøring av mellomstore flater. Effektiv tepperenser for rensing av tepper eller møbler. Ved rensing av møbler må eget møbelmunnstykke brukes. Rensemiddel selges som . Utleie av tepperensemaskiner.


Har du behov for å rengjøre tepper, møbler eller bilinteriør? Vi har Hagerty tepperensemaskiner til utleie. Vi gir deg nødvendig veiledning.

Egnet for privat- og profesjonell bruk. Hos oss kan du leie tepperenser. Kompakt rensemaskin med spray- og oppsugingsfunksjon, for små og mellomstore flater som tepper og møbler. Vi kan hjelpe deg med verktøy for å gjøre jobben lettere.


Vi tilbyr utleie av bl. Cleanfix TW6er en større tepperenser som egner seg bra til store arealer. Den har flere dyser som sprayer ut veske og er svært effektiv til.


Kantsliper kort, Rondellsliper, Støvsuger Kärcher, Teppestripper, Tepperenser , . Oslo Tepperenser - utleie. Vi leier ut møbel- og tepperensere. Fargerike Meyer leier ut tepperensere som kan brukes til å rense tepper, møbler, bilseter etc.


Hos Byggmakker kan du leie et stort utvalg av spesialverktøy. Maskinene er enkle å bruke og du vil få opplæring i butikken om . Det følger med stk munnstykker for rens av møbler og teppegulv. Kategorier: Rengjøringsutstyr, Tepperenser.


Noen som vet hvor man kan få leid tepperenser i Trondheim? Vet at Maxbo har utleie , men den butikken finnes ikke lenger her, så da må jeg se .

Vi er Østfold største kjedeuavhengige utleiesenter for maskiner og utstyr. VELKOMMEN TIL KÄRCHER UTLEIE. Registrer deg eller logg inn for å . Her finner du prislisten til Tepperent AS med priser på rens av syntetiske tepper, tepper av bomull og persiske håndknyttede tepper.


Du kan leie rensemaskin.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.