fredag 17. november 2017

Slangetrommel trykkluft

For gulv-, tak- eller veggmontering. Kraftigt dimensjonert for hard drift. Automatisk returfjæring. Slangen kan sperres i alle posisjoner. Egnet for trykkluft og vann.

Får ikke brukes for maks. Med mm polyuretanslange og hurtigkoblinger. Trommelen kan vris 360° med bremse og utfellbar sveiv. Se det store utvalget og bestill online i dag.


Fritekst søk og produktinfo. Robust slangetrommel med m PVC-slange som gjør trykkluftjobber lettere og hjelper deg å holde garasjegulvet fritt for slanger. Rimelig og god slangetrommel for trykkluft.

Robust konstruksjon av støtsikre komposittmaterialer. Leveres med en lettmontert, selvlåsende, svingbar . For maksimalt trykk på bar. Svivelmodell med låsbar trommel og innfellbar sveiv. Med MS-El-Ni hurtigkobling og nippel. Stor mengde, lavt trykkfall.


Ingen varer i handlekurven. Denne varen finnes ikke lenger i vårt sortiment, men kontakt oss gjerne, så hjelper vi deg med å finne et alternativt produkt til dette. Bildet kan avvike noe fra det aktuelle produktet . Varenummer: NED 8WEB.


Roll Master Plus er en automatisk slangetrommel som hjelper deg å holde orden i boden eller i garasjen. Vi tilbyr også ett bredt utvalg av vannpumper og utstyr. Biltema Nordic Services AB. Praktisk forlenger til kompressoren hvis man ikke vil ha kompressoren i samme rom som man.


Laget av lakkert stål med slitesterk plast tromme, med fast eller svingbart veggfeste. Sperremekanismen av metall kan lett inspiseres eller fjernes fra utsiden.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.