fredag 17. november 2017

Pumpestasjon

Som Norges ledende produsent av prefabrikkerte pumpestasjoner, kan vi tilby et stort utvalg av løsninger og varianter. Prefabrikkerte pumpestasjoner fra Xylem . Kompus villa pumpestasjoner leveres i flere modeller med kapsiteter fra 1- husholdninger.

Stasjonene leveres komplett og klar for installering. En pumpestasjon er en teknisk innretning i et rørsystem for å transportere drikkevann, industrivann, overvann eller spillvann rundt i samfunnet. Våre pumpestasjoner leveres i mange prefabrikerte varianter og størrelser, samt vi bygger på stedet etter ønskede spesifikasjoner.


Komplette pumpestasjoner med selvsugende pumpeaggregater fra AxFlow.

Biovac pumpestasjoner er den optimale løsningen når avløpsvann skal pumpes fra en eiendom fram til et renseanlegg eller kommunal avløpsledning. Vi leverer pumpestasjoner tilpasset de fleste typer kommunale anlegg, fra små villa stasjoner Ø1000mm til store stasjoner Ø2500mm tilpasset det offentlige . Tid for oppgradering av din pumpestasjon. Vi skal senke gulvet i kjeller, og må montere en pumpestasjon, Intec 800/ 23for å frakte uhumskheter fra toalettet opp til rett nivå for avløps . BASAL pumpestasjon kan leveres enten med pumpene tørroppstilte på dekket eller som stasjon med tørroppstilte pumper på nivå med bunn sump.


Basal Pumpestasjon er lukt- og gassfri, den bråker ikke og krever minimalt tilsyn. Basal Pumpestasjon er det klare førstevalget. HMS, betydelig redusert vedlikeholdsbehov, driftsikre, effektive og varige.


Basal pumpestasjon er så god at den nesten selger seg selv.

Følgende pumpestasjoner pumper avløpsvannet til Sentralrenseanlegg Nord-Jæren: Vågen, Lura, Forus, Grannes, Lønes, Tananger, Stokkavik, . Kingspan Klargester tilbyr komplette pumpeløsninger for pumping av kloakk og overflatevann. Vi tilbyr løsninger tilpasset alt fra bobiler til . Froster AS leverer prefabrikkerte pumpestasjoner i størrelser opp til boligenheter. Den er godt skjult i terrenget, i en betongkum DN1600. Pumpestasjonen og alt nødvendig utstyr er plassert under bakken. Hias skal bygge ny pumpestasjon på Jessnes.


Pumpestasjonen skal etter planen stå ferdig i oktober 2017. Vi leverer pumpestasjoner med enkle eller doble pumper. Driftssikre løsninger med prefabrikkerte pumpestasjoner.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.