fredag 17. november 2017

Gopro sugekopp

Spill inn video fra eksempelvis bil, båt eller motorsykkel. Det finnes mange alternativer, men hvis du skal plassere den på utsiden av bilen bør du gå for en stor sugekopp med samme festemekanisme som denne fra GoPro. Foto: Kristoffer Møllevik. Et sugekopp- feste er et møst for enhver road-trip, siden det gjør det veldig enkelt å plassere . Stabil GoPro video i høy hastighet. Fest kameraet til bil, MC, eller andre overflater som egner seg.


Vi i Proutstyr har testet produktet mye og er helt klart en av våre favoritter. Et kvalitetsprodukt man kan ha mye GoPro moro med. Sugekopp for feste på slette flater som vegg, tak, vindu med mer.


Les tester og omtaler før du skal kjøpe på nett. Gå til handlevognen etter at du har klikket på knappen Legg i handlevogn” . Compatibility: All Cameras Attach your GoP. Mange velger å feste et actionkamera for å kunne do. Suction Cup Attach your GoPro to cars, boats, motorcycles and more. For montering av GoPro actionkamera eller digitalkamera med.


Forskjellige former for monteringstilbehør gir kameraene enda flere bruksområder, mens et ekstra batteri eller to gir deg lengre opptakstid. Vi har et stort utvalg av tilbehør til actionkameraer som GoPro HERO SESSION og GoPro HERO 5. Forrige, Første, Siste, Neste. Få tilbud og siste nytt på e-post. Du er nå meldt på nyhetsbrevet. Besøk vår facebookside.


Dette er Team Komplettfritid. Den kjente 360° lanterne har nå kommet i ny versjon med kombinert sugekopp og GoPro feste. Leter du etter billige Sportskameraer og GoPro -tilbehør på nett? Kjøp det på salg hos lightinthebox.


En dreibar og fleksibel sugekopp til video. Egner seg best til rene, ikke-porøse overflater med begrenset vibrasjon, som f. Et pålitelig sugekoppfeste som du kan bruke til å montere GoPro -kameraet ditt på f. Den robuste konstruksjonen er designet for maksimal stabilitet og stor bevegelighet. Passer alle GoPro -kameraer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.