fredag 17. november 2017

Elektriker hokksund

Vi er totalt ansatte som til sammen omsetter for ca. Vi holder til i lyse og trivelige lokaler i Hokksund , der våre kunder er hjertelig velkomne . NÅR DU IKKE VIL VELGE MELLOM PRIS OG KVALITET. Elmesteren er din lokale elektriker – vi utfører servicejobber i Hokksund og resten av Øvre Eiker kommune.


Våre elektrikere kommer raskt — gjerne på dagen — og utfører arbeid av høy kvalitet til en konkurransedyktig pris.

Vi installerer ekstra punkter i ditt elektriske anlegg for stikkontakter, belysning og billadere. Oversikt over bransjen elektriker i Hokksund. Bedriften Tore Sletten i Hokksund i Øvre Eiker kommune driver innen bransjen elektriker.


Ta kontakt for mer info. Godkjente arbeidstakere. Her får du en rask, enkel og kostnadsfri metode på å finne en jobb blant 16.


Beskriv hva du trenger, vent på tilbudene, og velg det som passer deg best!

ELEKTRIKER i HOKKSUND har aldri vært enklere! Utfører alle typer elektriske tjenester. Når du ikke vil velge mellom pris og kvalitet. Det er treff på elektriker hokksund. Gulv,Snekker Ønsker pris på sparkelavretting av et 23kvm.


Må ha 1-2cm avheging av hvilket gulv vi velger. Lege varmekabel og reg. Vi gjør det enkelt å finne de beste tilbudene fra elektrikere i Hokksund.


Nå er det enklere enn noen sinne å finne elektriker i Hokksund. Beskriv behovet ditt og trykk på ”Registrer” så vil ditt oppdrag bli tatt imot av flere bedrifter som kontakter deg og gir pris på jobben. Velg mellom pris, tidsaspekt eller andre forhold som du.


Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer. Søk gratis i Norges største og mest komple. Vi er et elektrikerfirma som utfører alt innen elektroarbeider, enebolig, fritidsboliger, mindre nærings og industribygg, både rehabilitering og nyinstallasjoner.


Med et godt internkontrollsystem og en fornuftig rammeavtale tilbyr vi et bredt spekter av tjenester for bedrifter og utbyggere.

Uansett om du skal bygge nytt, utvide eller renovere kan vi bistå med det elektriske. Vi finner løsninger som ivaretar dine ønsker og oppfyller alle krav. Stillingen inngår i den faste vaktordningen ved bedriften. For ansatte med lang arbeidsvei, yter bedriften en kompensasjon i form av . Vi viser til deg den mest komplette katalogen for elektrikere som tilbyr sine tjenester i Hokksund , Buskerud.


Regnskapskontor AS, Hokksund NAV. Elektro-Installasjon Drammen AS.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.