fredag 17. november 2017

Grunning mur innendørs

Murgrunning er en vannfortynnbar silikatprimer for grunning av mineralske fasader utendørs, samt for pussede flater innendørs der det er risiko for fukt. Siden det for eksempel er fuktigere inne i en kjeller eller i et boligrom enn det. Malingene påføres i to omganger: grunning og toppstrøk.

Er muren malt med kalkmaling, skal du holde deg til kalkmaling etter at eventuelle pusskader er . Denne bruksanvisningen gjelder for tidligere behandlet pusset mur. Ved behov flekkgrunnes bar mur med JOTUN PREMIUM MUR GRUNNING . Jotun Premium Mur Grunningen, for all pusset mur.

JOTUN PREMIUM MUR GRUNNING påføres nedenfra og opp på ubehandlet og bar mur/puss. Grunningen påføres ett strøk som skal trekke inn i underlaget og . Uansett hva du skal pusse opp – det være seg vegg, tak eller gulv, ute eller inne – vil du en eller annen gang støte på ordet grunning. Når du grunner en mur, heter det å seise.


Maling over nye vegger, samt fornyelse av gamle vegger, krever grunning/primer eller understrøk, avhengig av type overflate. Grunning erstatter ikke toppstrøk da grunning har andre egenskaper enn toppstrøket. Vi tilbyr hurtigtørkende grunnmaling fra Nordsjö til maling av innendørs nytt . Grunning Innendørs vannbasert, er en hurtigtørkende grunnmaling fra Yunik, som hefter godt på overflaten. Gir den avsluttende malebehandling et flott og .

Grunning til tidligere ubehandlet mur og murunderlag som er sugende eller. Jotun Premium Mur grunning er en grunning for all pusset mur og betong. Den binder løse partikler i overflaten, gjør underlaget vannavvisende . Les mer om Fargerikes sortiment av veggmalinger til innendørs bruk.


Mur Her kan du lese mer om Fargerikes sortiment for grunning og . Jotun Mur Grunning: Jotun Mur Grunning er en vanntynnet grunning til bruk på mineralske underlag utendørs. En upigmentert, vanntynnet grunning for utendørs bruk. Den benyttes som grunning på tidligere ubehandlet mur, samt på murunderlag som er sugende eller.


Jotun Mur Grunning Vanntynnet er en grunning til bruk på mineralske underlag utendørs. Den gir god inntrening, binder løse partikler og gir god heft til . På innendørs mur, gipsplater og lignende kan du bruke vannbasert maling med glans 0 eller istedenfor vanlig grunning.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.