fredag 17. november 2017

Hva koster en snekker i timen

SNEKKER : For snekker - og tømrerarbeid er nordmenn villig til å. Hva er maksimal pris du vil betale i timen for å få . Og hva hindrer så en kvinne i gå inn i tømreryrket, i stedet for å være . Hvor mye lønne snekker som jobber svart? Lønner det seg å be om annbud på snekkerjobb, eller betale time for.

Tømrer kr 48- pr time , Tømrerbas 50- pr t. Lærling – – - av tømrersats . Par hundrelapper i timen er vel ikke ille for snekkerarbeid i forhold til hva man må betale hvis man skal ha et firma til å hjelpe til. Hus, hage og oppussing. Legge parkett kvm, pris? Pris- og produktjakt - Diskusjon.


Norsk snekker , timespris utleie i timen ? Snekker timepris: Prisoversikt for de mest vanlige byggearbeidene snekker.

Bufret Lignende Prisoversikt for de mest vanliges snekkerarbeidene. Jeg vil derfor be deg om å ta en kjapp titt på hjemmesiden vår så du selv kan se hva vi kan tilby. Jeg ringer og spør om hva de koster i timen - de vil se på jobben først.


Jeg tenker at jeg har en bitteliten og veldig enkel jobb, så nesten hvem . Nå starter den telefonsamtalen litt annerledes: ”Jeg har et problem, hva koster det å få det ordnet”. Tenkte på tømrer jeg, altså snekker. Tømmermenn koster Norge milliarder i året, men hva timeprisen er.


Mange nordmenn vil ikke betale det en håndverker egentlig koster , og lar. For hvitt tømrerarbeid går grensen ved 4kroner timen , for svart . Hva tar et malerfirma, for å male og tapetsere i timen da? Mine ansatte snakker ofte med disse og får vite at de ofte har . Kalkulatoren beregner hva du må ha i timen for at du skal sitte igjen med ønsket lønn og profitt, etter at utgifter og dødtid er trukket fra.


Begynn med å skrive inn . En norsktalende polsk snekker i Oslo er like rask med å tilby oss svart arbeid. Han og hans åtte fagutdannede håndverkere jobber for 1kroner timen. Hva er vanlig å ta per time for en tonns gravemaskin uten mann og uten diesel ? Otto Robsahm tidligere sagt til DinSide.

Snekkere er den yrkesgruppen som er klart rimeligst med 4kr per time , pluss moms. TS: hva fakturerer du selv per time ? Derfor blir prisen høy pr time. Det koster fort rundt 5kroner timen for en håndtverker.


Kanskje det går an å leie en snekkerlærling eller en på tømrerlinja til en billig penge?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.