fredag 3. november 2017

Coop kundeundersøkelse

Bli med på vår kundeundersøkelse. Det gir oss muligheten til å ta hensyn til dine meninger. Deltakeren er med i trekningen av reisegavekort på kr 10.


BLI MED PÅ ÅRETS KUNDEUNDERSØKELSE ! Vi vil gjerne vite hva vi kan bli bedre på, hva vi gjør bra, og hvordan du har det som kunde hos oss.

Ny kundeundersøkelse 17. Undersøkelsen tar kun få . Kundeundersøkelse : Gi oss din mening om lokalbutikken og du kan vinne kr 10. Ingen informasjon er tilgjengelig for denne siden. Antallet forteller om stort engasjement.


De blir vurdert med grønne, gule eller røde smilefjes. Italia etter å ha vunnet en kundeundersøkelse. Fire dager før jul har mange fått mailen Benytt dette spesielle tilbudet .

Det viser årets kundeundersøkelse. Obs bygg Hønefoss har fått best score av . Hvert år gjennomfører Coop Norge Handel en kundeundersøkelse. I år deltok nærmere 92. Hos Coop Mega finner du Post i butikk.


I Coop har vi en kundeundersøkelse hvert år, der kundene blir spurt om hva de synes om butikken. Resultatet gir oss en oversikt over de beste . Hypermarked Sartor i Bergen, som eies av. Først fikk Svanvik-butikken prisen for beste Coop -butikk fra Midt-Norge.


Blant annet skrev Dagbladet i vinter at eGentic stod bak en falsk Coop - konkurranse. Etter at vi kontaktet dem gjennom våre advokater, sluttet . Klart vi er fornøy sier butikksjef Tedd Rokkan. Coops kundeundersøkelse , bygd på åpne handelstall, viser noe annet: Den nye Rema-butikken vil ta minst millioner i omsetning fra . Tre Merkur-butikker ble vinnerne da Coop kåret Årets butikk for Matkroken og Coop.


Bunnpris på bunn i kundeundersøkelse. I Trøndelag er Coop like stor som konkurrentene er til sammen (Pluss) .

I forrige uke ble Coop Marked Berg kåret til Årets butikk i region Midt. Det blir basert på økt omsetning, kundeundersøkelse og en . Dine meninger og innspill er veldig viktig for oss. Velkommen til Mosseporten.


Vi har 7gratis parkeringsplasser, samt famileparkering og parkering for EL-Biler. Glemt brukernavn eller passord? Coop Sjøåsen satser friskt og har for tiden en ansatt på Merkur-kurs for.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.