torsdag 12. oktober 2017

Spilka vindu

Spilka ble etablert i 19og er i dag en ledende leverandør av komplette systemløsninger for produksjon av utadslående vinduer. BufretLignendeSpilka er et moderne industriselskap som produserer systemløsninger for produksjon av vindu. Bedriften er internasjonalt rettet, og selger sine løsninger til .

Det er Spilka som har utviklet det originale Classic beslaget som er kjernen i vår systemløsning for produksjon av utadslående toppsving vinduer. Norgesvinduet leverer alle vinduer og dører med originale Spilka-beslag. SPILKA CLASSIC, det ledende kvalitetsbeslaget for toppsvingvinduer.

Spilka is a modern industrial company producing solutions for production of. H-VINDUET” (H-Window) in Norwegian with corresponding . ORIGINALEN - den markedsledende systemløsningen for produksjon av vendbare, toppsvingte vinduer. Siden 1970-tallet har Spilka Classic vært det ledende toppsving-vinduet på det skandinaviske markedet. Vi er stolte over å kunne tilby et vendbart vindu i PVC .

Et ventil i vinduet kan slippe inn frisk luft på en trygg måte – uten at du åpner. Her er vinduet som ble husmorens beste venn, men som også ble kalt. Harald Kvasnes og Egil Flakk i Spilka Industrier reiste land og strand . Her finner du svar på spørsmål om vinduer, vindusglass, vindussprosser, vindusfarge og mye annet om vinduer! Vi laget derfor grafiske elementer formet som en gepard og blomst – utelukkende av elementer fra et Spilka-vindu.


Spilka-beslaget ble kjent gjennom det såkalte Husmorvinduet, senere H-vinduet. Listen over norske vindusprodusenter som i dag benytter den . AS Spilka Industri var pionéren på glidehengslede svingvinduer (H-vinduet) og er i dag verdens ledende produsent av . Vinduer laget av Euro-Design lar deg nyte komforten i ditt hjem selv under. Siden 1970-tallet har Spilka Classic vært det ledende toppsving-vinduet på det . AS Spilka industri fra , Møre og Romsdal.


Skallevold benytter laminert, fingerskjøtet og kvisitfrie furumaterialer i vinduer,.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.