torsdag 12. oktober 2017

Isolering av hus

Jo eldre huset ditt er, jo mer vil du antagelig ha å hente på å etterisolere veggene. Etterisolering kan gjøres både utenfra og innenfra, men de . Vi har samlet en rekke artikler der du får gode råd og guider til isolering. Når du først er i gang med oppussing eller oppgradering, . Som den nest høyeste toppen på Norefjellplatået i Buskerud er Høgevarde et værutsatt sted.

Bitende vintervind river i veggene på . Ved utvendig isolering av ytterveggen får man et sammenhengende isolasjonssjikt. Tiltaket reduserer varmetap fra kuldebroer, gir god . Gamle hus kan være kalde og trekkfulle. Men etterisolering er likevel et ord som skremmer mange huseiere.


Tetting gir mugg og råte, har vi lært . Isolere huset ditt og spar energi.

Et godt isolert hus gir effekt i forhold til energisparing. Du vil merke på lommeboka at huset er bedre isolert. Med dagens krav til energisparing og økonomisering av ressursene er det svært viktig å isolere , og i mange tilfeller etterisolere hus og hytter. Skal du bytte utvendig kledning, bør utvendig etterisolering alltid vurderes. Særlig i verneverdige hus vurderes ofte etterisolering ved . Fryser du på bena, og det er gulvkaldt ustanselig, er dette et sikkert tegn på at huset trenger etterisolering.


Trekk fra vinduer er et annet velkjent . Nå har vi kjøpt oss hus ! Standarden på isolering og vinduer er derfor litt ulikt her og der. Yttervegg n 1mm innv. Etasjeskillene og tak er.


I et etasjers hus med 150mgrunnflate kan du spare: 7. Innblåst isolasjon i bjelkelaget ned mot kjelleren har i dette huset gitt bedre vekstforhold for hus - soppen som allerede var etablert i bjelkelaget. Det enkleste tiltaket vi kan gjøre for å få det varmere i et eldre hus er å tette for trekk. Utettheter fører til luftlekkasjer som gir kald trekk og .

Vi tar alle oppdrag innen isolasjon for offentlige og private aktører.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.