onsdag 4. oktober 2017

Betonghus funkis

Urbanhus – moderne funkishus og funkishytter! Moderne funkishus og urbane boliger og hytter – tilpasset vår tids behov og . I utviklingen av våre hus og hytter har vi latt oss inspirere av tradisjonell norsk arkitektur og moderne funkis/nyfunkis.

Jag har utgått från Klippan 1XL och roat. Arkitekt Jan Moeschlin, Funkis 2Bottenplan samt övreplan . Den 3kvadratmeter store praktboligen ligger på Høvik like utenfor Oslo og rammes inn av slanke furustammer. Les artiklene høyre for eller gå til våre inspirasjonssider under Se .

Som potensiell førstegangskjøper av leilighet har jeg begynt å leke med tanken på heller å bygge et hus og leie ut hybler. Huse i høj kvalitet, både teknisk og arkitektonisk. Huse med god isolering og som mere end opfylder dagens bygningsreglementer. ET KRAFTIG SIGNAL: Dette T-Box betonghuset er det første norske ferdighuset i betong.


Det er ingen tilgjengelig beskrivelse av dette resultatet på grunn av nettstedets robots. Funkishus kännetecknas av ren och avskalad arkitektur. Bland våra husmodeller i funkis finns flera spännande lösningar med karakteristiskt formspråk.


Images and videos in instagram about betonghus, goldpix, Instagram. Bläddra bland foton på moderna hus och fasader och hitta inspiration till design och funkis arkitektur.

Hus med rette linjer og enkle detaljeringer som gir mye lys og luft, uten de tradisjonelle detaljene. Dette er et hus som kan skille seg litt ut fra mengden. Villa Riise, et kjent, fredet bygg fra funkis-perioden i norsk arkitektur. Det store, fasadevinduet er flygelformet . Det begynte med at jeg vil bygge betong hus og grunnmur.


Det er nå utvidet til kjerneisolert betong og isobetong og kombinasjon lettbetong og vanlig betong. Skulle lätt kunna bygga något liknande #hus #funkis #moderndesign #stilrent #betonghus. Jeg kom over disse fine betonghusene på vår lille sørlandsturne, laget av to Lillesands jenter. Sjekk ut Smådesign for å se flere produkter. Litet häfte om det modernistiska Kronoberg.


I Nabben og har vi solgt de flotte betonghusene, vi bygger flere ved interesse. Boligene består av 1kvm BRA fordelt på to plan. BOLIGER MED POTENSIAL #rehabilitering#modernisering#enebolig#funkis#arkitektur#boligarkitektur#nybygg#hus#hjem# .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.