onsdag 4. oktober 2017

Garderobeskap til skråtak

Du kan enten bestille en møbelsnekker, eller benytte et spesialfirma som bygger skap på mål. Eller du kan gå i gang selv å bygge skapet fra bunn av med alle de utfordringene det byr på med tanke på skrog, dører, hengsler, kurvsystem osv, og. Våre garderobeskap og skyvedører kan tilpasses alle former for rom på en praktisk og elegant måte. Med våre skyvedørsløsninger sparer du mye plass i tillegg til at det ser bra ut. Garderobe under skråtaket.


Skap en fredlig atmosfære i rommet med måltilpassende skyvedører.

Med Elfa får du maksimal utnyttelse av plassen, fra gulv til tak og vegg til vegg. Også kronglete steder som under skråtaket , har Elfa gode løsninger for. Hei, Har gjort dette på soverommet, kjøpte Ikea PAX skap på 200cm, kappet de fra på skrå til 170cm i bakkant.


Her er en som har kappe de på skrå . Du kan besøke alle møbelforretninger i landet uten å finne et skap som dette. Men når du lager skapet selv, kan du få det til å passe perfekt til alle rom, også til rom med skråtak. Premieskap med filtvegg. Skuffedybder følger skråtaket , 75cm skuffskinne nederst.


Blå garderobeskap under skråtak.

Reol og skap som følger steinvegg. Seng, nattbord og hylle sammenbygd. God utnyttelse av plassen . This Pin was discovered by Mari Rikstad. Discover (and save!) your own Pins on Pinterest. Trenger du mer oppbevaringsplass?


Vi leverer garderober etter ditt ønske og mål. Velg mellom mange smarte løsninger: skråtak - garderobe , skyvedør, walk-in closet og mm. Du er velkommen til en av våre butikker for å ta en titt og få litt inspirasjon. Vi har stand på årets store boligmesse Telenor Arena 19.


Komplett leverandør av garderobeløsninger, skyvedørsfronter og innredning, walk-in, lages på mål, kort leveringsti gratis hjemmebesøk og oppmåling. Helsveiset garderobeskap med plan bunn uten terskel samt skrått tak som gjør skapet lett å rengjøre. Vet noen om dem har skyvedørsgarderobe på Ikea som passer til skråtak ? Har sett inne på Ikea sine sider, men bl. Her kan du få god lagringsplass i en stor skuff under sengen og det er muligheter for å bygge inn både hyller, skuffer eller skap på siden av sengen, dersom rommet er stort nok til dette.


God og riktig belysning er viktig på et rom med skråtak. Ulike løsninger av takvinduer gir en bedre utnyttelse av arealet, . Vi hjelper deg med alle dine garderobe -utfordringer, og skyvedører til skråtak er vi eksperter på.

Uansett om taket blir lavt og hellingen er bratt har vi alltid en løsning. Om det er på loftet, under trappa . MDF massive dører mm. Fantastisk garderobeløsning under skråtak montert i Kolbotn.


Ta gjerne kontakt med oss, og vi hjelper deg å finne garderobeløsninger som passer best i ditt hjem. Gratis og uforpliktende hjemmebesøk. Men det er jammen ikke bare- bare å velge og designe den perfekte garderoben heller.


Det er ikke bare-bare å holde orden i garderoben. Det er mange produsenter og mange løsninger på markedet. Pris er selvsagt viktig for mange, når de velger leverandør av garderoben, og likeså praktiske løsninger.


Perfekt for det moderne hjem. Rivals garderober for skråtak utnytter plassen til det maksimale. Kombinasjon av speildør og fronter i hvit laminat. Vist i modell Riva Clasic med ramme i aluminium. Rival Hvitlakert Country garderobe med klart speil.


Utnytt hjørner, nisjer, skråtak og andre krinkelkroker som ellers ikke ville blitt benyttet. Vi skreddersyr en garderobeløsning etter dine behov. Løsninger finnes for de aller fleste rom og områder i. Minste høyder fra gulv til tak.


Største bredde fra vegg til vegg. Vi har kjøpt et koselig eldre hus, med stort soverom til oss selv, og masse skrå-tak. Vi er usikker på garderobeløsning og lurer på om det finns noen løsnin.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.