onsdag 4. oktober 2017

Nedsenkbare pumper

Våre nedsenkbare pumper er av høy kvalitet og til de fleste behov. Elektriske nedsenkbare pumper kombinert med asynkrone nedsenkbare motorer på 2. Nedsenkbare pumper for avløpspumpestasjoner, overvannskummer,. I tillegg vil du også finne kombinasjonsmodeller i vårt sortiment: AL-KO combi- dykkpumper kombinerer pumper for klart og skittent vann i en enhet.


UCO leier ut nedsenkbare pumper til alle typer pumpejobber innen bygg og anlegg.

Priser finner du i vår prisliste. Faggiolati spesialiserer seg på å levere robuste og kostnadseffektive nedsenkbare pumper , miksere og aeratorer for aggressive og korrosive medier, samt for . Denne allsidige elektrisk nedsenkbar pumpe gir en svært effektiv måte å fjerne flomvann eller for å tømme hagedammer og bassenger. Passer 10mm slange i den ene enden og direkte på nedsenkbar pumpe beregnet for . Skovlene er laget i polykarbonat som gjør pumpen svært . For rent og lett forurenset vann. Tåler partikler opptil mm.


Pumper med middels volum.

For automatisk drift med en nivåsensor. Utløp enten fra siden eller på oversiden av pumpen. Egnet til drenering, tømming av vannbeholder og transport av vann . Tøm svømmebasseng, dammer og oversvømte kjellere hurtig og effektivt med GARDENA høykapasitets lensepumper. Finn informasjon nå på det profesjonelle elverktøysortiment fra Metabo.


Er du ute etter robuste, nedsenkbare borehullspumper eller brønnpumpe? Vi har et stort utvalg fra ledende leverandører. Les mer på vår nettside. Kjøp online eller ring oss for personlig service! Durable, lightweight anD easily serviceable submersible pumps ready.


Dsenkbare pumper som er slitesterke, lette og enkle å reparere. Den nedsenkbare vannpumpen De nettopp har kjøpt er bestemt for transport av . Uslåelig lett, enkel å håndtere. Rosenbauer har nå utviklet og pro- dusert et bredt spekter av pumper til bruk for brannvesen i.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.