tirsdag 12. september 2017

Trapp i stål

Vi har som målsetting å være en foretrukket leverandør av trapper, rekkverk og konstruktivt stål til våre kunder. Vi er CE-sertifisert og utførelsesklasse EXC3. Våre utetrapper leveres i varmforsinket stål, noe som gjør de mer motstandstyktige mot rust, slitasje og skader sammenlignet med f.

Stål/aluminiumstrapper, i ProduktFakta, din kilde til markedets byggepodukter og. Weland standard rette trapper produseres i stål, og benyttes først og fremst i . Kombinasjons trapp i stål, moderne og trendy. Stål bidrar til å skape rene linjer,og et bevisst og moderne uttrykk.

Stål kan kombineres i alle typer trapper. Vi leverer glassrekkverk for trapper og balkonger. Enten med rekkverk og søyler i stål eller tre, eller hvor glasset utgjør . Trappa i stål Etter at du har plassert ordren hos oss kontaktes du av vår tekniske avdeling. Sammen kommer dere fram til den beste løsningen på akkurat din . Stål Trapp - stål, rekkverk, stålbygg, stålprodukter, stålkonstruksjoner, stålrekkverk, ståltrapper, sveising, trapper, rustfritt - Finn firmaer, adresser, telefonnumre.


Lekkert Stålgelender for montering ytterside på våre trapper. Leveres i polert Rustfritt Stål/ Inox med vertikale stolper og . Weland`s rettløpstrapper produseres som standard i stål og benyttes først og fremst i industrien, men også som rømningstrapper.

Trapp med rekkverk og dobbelt håndløper Larkollveien Dilling. Hovedtrapp i stål, med spilerekkverk og dobbelt håndløper i rustfritt stål. Rettløpstrapper med trinn i strekkmetall, vanger i flattstål, rekkverk modell Gaula med stender PS-5. Denne 180° trappen egner seg utmerket der det ikke er plass til en tradisjonell repostrapp.


Spilene er i stål og vangene er hvitmalte. Vi tilbyr nå funksjonelle og stilige barnesikringslister i stål. Med en håndløper i tre eller rustfritt gir man trappen et helt ny utseende og følelse.


Enkel industrielt designet modultrapp med smale vanger i stål. Trappen kan leveres i et utall av kombinasjoner, med trinn i enten tre eller . Ferdig boret med innfestingshull i sider for montering. Ypperlig for alle typer utvendige trapper, for enkle . Vi har gratis befaring, og vi kan designe og tilpasse din spesielle trapp: Rustfritt stål, svart stål, glass, betong, tre, gammel eik mm. D] Sitter å skal bestille trappa nå, har veldig lust på det. Men har litt lust å se ett bilde av en først.


Velg den beste stål spiral trapp for deg hjemme blant våre metall trapp design. Våre modeller tilpasser seg i alle hjem og varierer i form og størrelse. Dette er trappemodeller med stil og karakter. Fin kombinasjon av tre og stål gjør at trappen passer like godt i et moderne hjem som i et stilfullt kontormiljø. En ståltrapp, eller trapp i stål og tre kan bli et flott designelement.


Det kan også være løsningen på en trappekonstruksjon det ville vært vanskelig å få til i andre . Trapp i solid svart stålkonstruksjon med separate trinn som kobles til hverandre. Stål – Innkjøringsporter, Balkonger, Trapper. Vi tilbyr et bredt spekter av metallprodukter. Den minimalistiske trenden kalles Tragwerk på tysk, og konstruksjonen er godkjent i Tyskland.


Der det er tillatt, kan trappen være uten gelender, men sikring . Trapp med trinn i eik og hvitmalt rekkverk er en populær fargekombinasjon. Trappa er en av de største og viktigste møblene du har i boligen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.