tirsdag 12. september 2017

Lakke parkettgulv

Lakke parkett med TreStjerner Gulvlakk Oljebasert. Rens gulvet med TreStjerner Gulvrens. Er gulvet tidligere behandlet, må du vurdere om . På tide å lakkere tregulvet?


Da er det bare å slipe, tørke, olje og olje på nytt.

Men begynn med å se filmen vår. Ubehandlede gulv i heltre bør lakkes så raskt som mulig etter legging for å unngå misfarging etter kort tids bruk. Legger du parkettgulv bør du forhøre deg med . Lakk finnes i en rekke glansgrader.


Det er mye sjel i tregulv, men de trenger som regel litt omsorg for virkelig å blomstre. Med ny lakk kan et gammelt gulv se friskt og nytt ut. Uansett om du har tregulv eller parkett , står valget mellom å male, lakke , olje, lute eller såpebehandle.


Eller en kombinasjon av flere av disse.

Skal du lakkere gulvet stilles det ikke krav til nytt treverk, men det er. Har du et gammelt og slitt gulv , lønner det seg å slipe bort eventuell . Fremgangsmåten for lakkering er den samme ved bruk av vannbasert og oljebasert lakk. Forskjellen er tørketiden. En vannbasert lakk tørker . Jordan viser deg hvordan du lakker gulvet. Riktig lakk kan fornye gamle tregulv og parkett.


Det finnes flere veier til lysere parkett. Du kan få et kalket uttrykk ved å bruke tynnet interiørbeis, pigmentert lakk eller olje. Parkettgulv er vakkert og behagelig å gå på. Finnes det noe vakrere enn et nyslipt og nylakkert gulv ? Matt lakk gir samme følelse som et oljet gulv , men med. Blank lakk gir et skinnende gulv.


Lyse parkettgulv er populære i Norge og mange ser etter gulv med en. Disse ripene vil være der frem til man velger å slipe gulvet og lakke det . De fleste typer parkett , tregulv og trapper kan slipes og bli helt som nye, forklarer . For å få til ønsket uttrykk på gulvene, har det mye å si om man benytter lakk eller olje.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.