tirsdag 12. september 2017

Fuge skifer utendørs

Skiferfug benyttes til fuging av skifer på gulv og vegg, til fuging av limtegl og muring av skifermurstein. Benyttes både innendørs og utendørs. Fugene skal rengjøres for støv,.


Fyll fugene med gumminal, fugeskje eller fugebrett og komprimer godt. Glattes til slutt til en jevn og fin overflate . Jeg bruker aldri noen form for impregnering av skiferflater utendørs.

Når du impregnerer et skifergulv , vil impregneringsmiddelet trekke noe mer inn i den noe mer porøse fugen enn i skiferen. Fugemasse virker mer holdbart, men blir mer klin å jobbe me og å vaske. Betong er lettere å jobbe me og å vaske, men slites fortere virker det som (kanskje noe feil blanding).


Jeg har prøvd både med utendørs fugemasse og betong. Skal på Megaflis å kjøpe noen kvadrat med skifer til trappa senere idag. Men hva skal de fuges med ute ? Regner med at vanlig fugemasse vil bli vasket vekk med tiden. De på Megaflis er ikke akkurat rakett forskere så må nok vite hva jeg skal ha før jeg kjører ut for og handle.


FUG (til bruddskifer og naturstein).

Sementbasert, gjennomfarget og plastforsterket fugemørtel for fuging av fliser med - mm fugebredde. Grovfug er smidig og lett bearbeiderlig. Ekstra fleksible og tette fuger oppnås ved å tilsette Armiflex eller.


Dette gir en usynlig og beskyttende hinne på. Her kan du se hvordan du enkelt legger Bruddskifer på gulv. Abonner på vår kanal for å se flere. Fuging av et skiferbelegg er med og gir belegget en egen karakter. Dette kan både handle om fargen og bredden på fugene.


Farge på fugemasse kan brukes for å fremheve eller for å dempe fugemønster i et skifergulv. Weber Skiferfug er en spesialmørtel for fuging av skifer på gulv og vegg. Kan også brukes til muring av skifermurstein og fuging av limtegl.


Egnet for bruk både ute og inne. Mapei har et eget system for legging av skifer og flis utendørs der produktene er testet for norske forhold gjennom mange år. Velger du Skiferfug til fuging er du ikke avhengig av en maksimal fugebredde , men kan ha flere centimeter brede fuger hvis du trenger det. Skal flisen legges ute så må det være litt fall på det støpte underlaget slik at overflatevann renner av.


Før du skal starte leggingen er det fornuftig å dele inn området du skal legge slik at skiferflisen får en fin avslutning mot vegger og eventuelle kanter. Et godt tips er å bruke krittsnor. Laticrete Skiferfug er en spesialfugemasse til skifer og limtegl på horisontale og vertikale flater.


Tilsatt kalk- reduserende middel.

Forbruket er avhengig av fuge - bredde, fugedybde og format på skiferen. Sigvartsen steinindustri lagerfører skifer , bruddskifer, Otta skifer og Offerdal skifer. Vi har tilbud og kampanjer på skifer , granitt, naturstein. Gjerne også tommestokk, vater og rettskie. Ved legging i betong bør du ha gummiklubbe, fuge - og murskje.


Slik går du freRøff. Fugemasse brukes til å fylle fugene mellom fliser- og naturstein, enten ved hjelp av sementbaserte produkter, silikon, MS polymer, akryl eller epoxy. Vi tilbyr fugemasser både til innendørs og utendørs bruk. Vask skiferen grundig og gjentatte ganger etter fuging.


Skal det være et utegulv i tradisjonell stil, er det nesten ingenting som overgår skifer. Mette Stensholt Schau og teamet fra Grønn glede gir deg oppskriften. Bruk skiferlim eller vanlig flislim med tilstrekkelig vedheft.


Alle sementprodukter røres godt ut. La det stå i 5-min og rør igjen for å holde produktet smidig. Legges ut med minimum mm tannsparkel og minimum fugebredde på mm. Ikke legg skifer før du har sett dette! Mineras nyeste produkt gjør det enkelt å legge skifer med mellomstore tykkelsesjusterte bruddheller med frest… Continue Reading.


Fugemørtel til fuging av alle typer skifer og naturstein på gulv og vegg – ute og inne. MAPEI fugebrett , dobbel gumminal eller vanlig murerverktøy .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.