tirsdag 5. september 2017

Isolere kjellergulv

Har du en kald kjeller du ønsker å tilleggsisolere, finnes det flere alternativer. Det beste er å ha all isolasjon på utsiden, men siden det innebærer å grave opp. Feil isolering av kalde kjellerrom som bygges om til oppholdsrom, er en. Vil en avfukter permanent stående i kjeller forhindre sopp og mugg?


Det er i dag ingen isolasjon under gulvene og vi har begrenset med takhøyde.

Vi har ikke planer om å pigge opp gulv , isolere og støpe nytt gulv. Hei Jeg har nylig kjøpt et hus hvor kjeller ikke er innredet. Den er heller ikke delt opp i rom men har god takhøyde og er på rundt m2.


Men da står jeg på uisolert og noe ujevnt betong gulv. Lurte på om noen hadde gode tips på hvordan jeg kan bygge opp gulvet ( isolering etc.) . Gulv på grunn bygges opp med tanke på å oppnå lavt varmetap, god komfort og for å unngå fukt fra grunnen. Få veiledning og hjelp til hvordan du isolerer gulvet, slik at du unngår en gulvkald bolig. Du kan også finne inspirasjon til hvordan du .

En uinnredet kjeller kan bli til barnerom, ba tv-stue eller utleieleilighet. Hvis du både skal bygge opp nytt gulv og isolere veggene, er det . Skulle det ikke være mulig å bygge opp gulvet med nok tykkelse, er det mulig enten å legge flytende gulv på fuktsperre uten isolasjon eller å . Beste gulvisolasjon i kjeller ? Hva funker best evt hva funker ok som isolasjon for en grei penge. Spørsmålet er hvordan jeg skal isolere kjellergulvet best mulig. Skal jeg bruke fuktsperre,isopor, sponplate og så laminat ELLER fuktsperre . Etterisolering av etasjeskillet over kald kjeller med linisolasjon.


System Platon på innsiden av kjeller veggen beskytter isolasjon , stenderverk, paneler o. En ny isolasjonsplate isolerer like godt som forgjengeren, til tross for sin beskjedne tykkelse. Enten det er snakk om vegger, gulv eller tak. Isolasjon i gulv og grunn. Har ikke gulvet fuktsperre, bør man bygge opp nytt gulv.


Sundolitt byggisolasjon egner . Da kan man isolere i samme omgang. Den sikreste gulvoppbyggingen på eldre .

En del har fått med seg at kjellermuren skal isoleres på utsiden. Alt om Hvor dan bygge kjeller så du aldri mer får fuktproblemer. ROCKWOOL Støpeplate Pluss er ypperlig både til isolering av gulv på grunn, innvendig isolering av ringmur og på kjellergulv som skal støpes.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.