tirsdag 5. september 2017

Hva er funkishus

Men hva er egentlig funkis, og kan egentlig bygninger satt opp på 2000-tallet kalles funkisboliger? Jeg tenker at vi bygger ikke funksjonalistisk . Moderne funkishus og urbane boliger og hytter – tilpasset vår tids behov og.

I dagligtale er vi vel ikke like strenge ift hva som defineres som funkis, men rene . Ser at det er mange her som kaller hus for funkis ( meg inkl ) , men vet vi alle egentlig hva som definerer et funkis hus? Funkishus er et folkelig begrep for “funksjonalisme”(lat. functio altså fungere, utføre, fullbyrde).

Mannen til Bo Bedres sjefredaktør Grete Sivertsen slet på seg en skulderbetennelse i oppussingsprosessen, men det var det verdt. De bygde et funkishus med tårn, TV-hems og treningsrom. Hva om vi selger huset og heller bygger oss et lite, koselig og funksjonelt hus.


Synes også at solid betjeningssystem er verdt å betaler for. Hvis vi ikke går for lameller, hva kan et annet alternativ være? MODERNE FUNKISHUS: Yvonne Dyve og familien har blitt svært glade.


Et moderne funkishus på 2kvadratmeter.

Feltet består av funkishus fordelt på og etasjers hus, størrelse ca 1mBRA og 1mBRA. Funkishusene har solrike balkonger og utearealer. Vi har både små og store funkishus :-) Hva liker du best? Ura er et kompakt og praktisk ferdighus, over to etasjer, som har et tydelig skille hva bruk angår. Det er et tydelig skille mellom de private og offentlige sonene . Hva syns du om at toppolitikere ber om fritak fra offentlig vedtatte byggeregler?


Hjelmeland for å bygge et høyt funkishus mellom tradisjonell bebyggelse. Komitéleder Mikal Kvaal (H) forteller at det ble flertall for funkishuset også under. Hva som er pent, avhenger av øyet som ser, sier Kvaal. Valg av vindu har stor betydning for husets utseende og karakter. Det er stor forskjell på et moderne funkishus og en villa fra 1920-tallet!


Jæren var initiativtagere og pådrivere for å få etablert et lavterskel helsetilbud på nord Jæren.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.