tirsdag 5. september 2017

Små soverom

Vi har antakelig et av Norges minste soverom ! Soverommet vårt er så lite at det dårlig kan kalles et rom og det er så vidt at vi klarte å få plass til . Men hva gjør du om soverommet ditt er litt for lite til å få deg luksusfølelsen du er på jakt etter? Hvordan kan man få orden og kontroll på alt som . Usikker på hvordan du skal innrede det lille soverommet ditt? Få gode tips til praktisk innredning av små soverom her.

Bearbeidet av: Kari Janne Standal. Selv om det er lite , synes Kristin det minste soverommet er det flotteste rommet. Selv på små soverom er det enkelt å lage en smart løsning som får morgenrutinene til å flyte litt lettere. Libertad og Robers soverom i Madrid er . For et lite kjøkken er det en stor oppgave å ha nok plass til oppbevaring,. IKEA FÄRGRIK tallerkener malt i ulike mønstre og fotografert ovenfra . Det gjelder å få mest ut av få kvadratmeter.


Denne Pinnen ble oppdaget av Liv Ellen Aanonsen. Oppdag (og lagre!) dine egne Pins på Pinterest.

Og ha alltid et lite teppe foran sengen, det er så mye vennligere mot føttene om. LES OGSÅ unike soverom med smart oppbevaring. Spesielt ikke i små entreer og i gamle hus og leiligheter med trange rom i merkelige fasonger.


Lyset reflekteres i fargen og gjør at plassen . SMARTE COMPACT-LIVING-TIPS FOR SMÅ SOVEROM. Mange tror man er nødt til å holde seg til små nette møbler om man innreder et kompakt rom eller en kompakt bolig, men dette er en sannhet . I Ålhytta har du alle muligheter for. Små detaljer og små justeringer gir smarte løsninger. Selv på et lite soverom får du plass til et nattbord som er skreddersydd til hjørnet.


Et rom har fire vegger, gulv og tak, og det er derfor smart og bruke hele arealet. For å utnytte hele takhøyden kan man . Det kan være utfordrende å innrede små soverom. Man ønsker å utnytte den lille plassen man har til rådighet, og skape et ryddig og pent utrykk .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.