onsdag 13. september 2017

Hvordan fjerne sot fra peis

Hvordan fjerne sot fra peis

Hvordan kan du på enklest mulige måte få rene og pene peisvinduer? Slik fjerner du sot på ovnsglassBufretLignende9. Synet av dansende flammer er grunnen til at mange velger en peisovn med innsyn.


Hvordan fjerne sot fra peis

Men etter hvert kan det bli vanskelig å se det flammende . Så å si alle rentbrennende vedovner som produseres i dag har glass i front som gir deg innsyn til flammende. IKKE BRUK FUKTIG VED: Det er noen vedfyringstabber du for all del må unngå. Alle Jøtuls produkter er konstruert med et såkalt air-wash system, som hjelper til med å holde glasset rent under fyring. Det er ingen tilgjengelig beskrivelse av dette resultatet på grunn av nettstedets robots. Med jevne mellomrom må man fjerne all soten som har lagt seg på f. Vi har vært uheldige og fått sot/aske på vår nye lys beige sofa.


Dersom veden du fyrer med ikke er tørr nok, vil du raskt oppleve å få sot på glasset,. Bli kvitt fastbrent sot på glass på peisovn. Da gjenstår det bare å få fjernet all soten som har samlet seg på glasset. Feilaktig fyring i peisen danner ekstra mye sot og bek.


Hvordan fjerne sot fra peis

Med denne lynraskt hjemmelagde luten fjerner du soten. Mer varme vil brenne bort sot og skitt fra glasset. Bruk ren salmiakk på en klut, fjerner sot på glasset veldig raskt og greit! Den største utfordringen er å få glasset i peisdøren rent for innsvidd aske og og sot.


Mang en frustrert peis-eier har brukt krefter på de gjenstridige flekkene. Skattedirektøren vil fjerne 500- og 1000-lappene. Bruk av Biltema`s glassrens på ovn og peis. Hvordan Rense Bort Fastbrent Sot Fra Vindu. Når høsten kommer, bretter de fleste opp ermene for å gjøre peisen klar for vedfyring.


Turid Tansøy hos MAXBO Stormarked Skjetten viser deg hvordan du velger riktig peis. Sot på ovnsdører kommer av at avgassene i forbrenningen legger seg som et lag. Hvis man tar aske på en fuktig klut, kan du pusse peisen eller ovnsdøra. Fungerer veldig bra og fjerner de vanskeligste flekkene mye lettere enn avispapir. Etter en lang fyringssesong er det ikke fritt for at glasset på peisen ser.


Og så skjer underet… du kan nesten se hvordan soten så å si suger til . Det kommer stadig litt sot oppover peisveggen over peisdøra. Veggen er malt med hvit vannløselig maling.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.