fredag 15. september 2017

Altaskifer leggeanvisning

Dekket med skifer er det vedlikeholdsfritt, og med sin enestående kvalitet er det få bygningsmaterialer som er mer gjenbrukt enn Altaskifer. Leggeanvisning takskifer: Stoneart gir deg tips om festemateriell, lekting og beslag - som er. Altaskifer kommer i tykkelse fra til mm, sortert i tre tykkelser.

En metallisk klang i skiferen ved lette slag er kjennetegnet på at dette er førsteklasses taksifer. Bruddheller, eller villheller, ble tatt i bruk i Norge for flere hundre år siden. Bruddheller leveres i varierende størrelser.

En 1årig håndverktradisjon, en livsstil - Altaskifer - det naturlige og evigvarende materialet. Det nyttes varmeforsinket skiferstift eller skruer i lengde tilpasset steintykkelsen og lekterdimensjon. Firkantsteinen er den mest vanlige typen altaskifer. Firkantstein finnes forøvrig i hele forskjellige størrelser: . Som direkteforhandler for Sunnmøre, tilbyr vi alle produkter fra Altaskifer. Altaskiferen tas ut fra flere bruddområder innerst i Altafjorden.


Tilpassing og legging av skifer fra Oppdal Sten AS. Her følger monteringsveiledninger for innvendig gulv, og for vegg med luftet eller ikke luftet kledning. Skifer produseres vesentlig i helformater.

Skiferheller anvendes særlig som markbelegninger, belegg på terrasser, trapper og murer. Voss Skiferbrudd AS - ei tradisjonsrik skiferbedrift på Voss. Vossaskifer er mest kjent som takskifer, men vert og nytta til andre skiferprodukt som flis, ovnsheller, . Lappskifer og rektangulær skifer har mer overlapp, og en vekt på 50-kg pr kvm. Til sammenligning må et torvtak dimensjoneres for ca 3kg pr kvm. Emner: Om Alta Skiferbrud Produkter, Leggeanvisninger, Oppslag,.


Når det legges skifer ute er det viktig med fullstendig limdekning både på underlaget og på skiferhellen for å unngå luftlommer. Norges ledende nettbutikk for salg av skifer, vi viser skifer priser til ditt forbruk. Norsk naturstein og skifer fra Steinspekteret.


Alta Takskifer Granli Bruk har spesialisert seg på leveranser av Alta Takskifer – både firkantskifer og dråpeformet skifer til fordelaktige priser. Page content keywords: alta, skiferbrud gulv, flis, saget, til, a-l, takskifer, plater, fdv-altaskifer, altaskifer, slipt, leggeanvisning, alta-skiferbrud kan, telefon, forst . Overflate: Naturflate Farge: Grå, sort og rust. Bygninger som er tekket med skifer eller steinheller preger mange av våre.


Vedlikehold: På samme måte som for takstein må sprukken skifer skiftes. Her finner du informasjon om belegningstein og skifer. ER EI BEDRIFT SOM ARBEIDER MED NATURSTEIN OG SKIFER.


For øvrig skal man følge den leggeanvisningen som følger med i. Skifer kan utmerket godt tilpasses og legges av gjør-det-selv - entusiasten . Innhold Skifer Granitt side Skifer side Granitt side Oppdal skifer. Leggeanvisning brudd side Legging av skifer i lim side Vedlikehold side. Download Legging av skifer mpfrom below links.


Lime skifer med Forsand limemørtel (Mørtelverket). Alle steinene er badet i saltsyre og høytrykkspylt med 2bar. De er sortert etter tykkelse og størrelse. Anleggsgartner,Murer,Steinlegger Ca 15-kvm. Legge skifer på en veranda med betongunderlag.


Leggeanvisning Terraplegel, Aluplegel, Plusplegel.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.