fredag 15. september 2017

Malt terrassegulv

Jeg synes derimot et malt terrassegulv kan være . Heisann :) Har en terrasse hvor forriege eier har malt gulvet med et eller annet som vi ikke helt klarer å identifisere. Gulvet er malt, det var slik når vi overtok, så jeg aner ikke hva det er malt med eller.

Vi har nesten nye, behandlede terrassegulv (grønnaktige). Ser terrassegulvet grått og slitent ut etter vinteren? Husk å vaske godt med (kraftvask? husvask?) først, og grunne før du maler.


Fristende å male terrassegulvet med samme maling som huset?

Uansett hvor flink du er med pensel og rull, får du aldri malt terrassebordene . Platene kan bearbeides med vanlig treverktøy. Hard fiber er laget av trefibre fra restproduksjon av andre treprodukter. Platene er malt på èn eller to sider ensfarget eller i tredekor print. OLJET: Er huset først en gang malt med olje, må du fortsette med det.


Vi skal beise terrassegulvet og lurer på hvilken farge vi burde velge. Huset vårt er malt i Antikkgrå 19med fargen Letthet 16rundt . Dekkbeis fra Beckers er ypperlig til bruk på terrassegulv av tre. Dette bildet er tatt av et gammelt terrassegulv som ble malt med dekkbeis for år siden.

Er terrassen gammel og slitt, kan en omgang med slipemaskin gjøre uteplassen jevn og pen igjen. Norgesledende på vedlikeholdsfrie gjerder og terrassegulv. Alt fra terrassebord og trelast til konstruktive formål til innvendige paneler og listverk som vil skape vakre. Hjørnelist Profilert Furu Malt 16X2700Mm. Hva gjør man med et verandagolv som er malt og som malingen flaker av på?


Også derfor det veldig sjelden blir brukt på terrassegulv. Nå er ikke jeg av de som søler noe særlig når jeg maler, men likevel kom det. Jeg hadde også noen grønne flekker på mitt terrassegulv etter . Skitne terrassegulv kan spyles med hageslangen og så skrubbes.


Det mest miljøvennlige er å skrubbe med litt oppvaskmiddel, for så å skylle . Hvis det har vært malt så ville jeg slipt/skrapt det ned og brukt C-Base beis med litt pigment i den fargen du ønsker. Er det nytt av året, kan du la penselen ligge et par måneder - med god samvittighet. Hvitmalt toppbord for rekkverk til terrasse. Treet er ferdig tørket, grunnet og malt, noe som reduserer sprekkdannelse og forhindrer flassing av maling betraktelig.


Sparklet og hvitmalt himling malt to strøk m/akrylmaling NCS 0502Y . Visste du at det tar år å produsere våre terrassegulv? Sparklet og hvitmalt himling malt to strøk m/akrylmaling NCS . Praktiske råd til effektiv vask og stell av terrassegulv, hagemøbler og uteplass. Camo skrumal passer til alle typer terrassebord.


Syrefast 3(A4) og ProTech malt, lengdene 48mm og 60mm. Heisann Har en terrasse hvor forriege eier har malt gulvet med et eller annet som vi ikke helt klarer å identifisere. Spesialtreverk Accoya fra Profftre, malt på deres fabrikk.


Hvitmalt til reisverk, gjerder og plankevegg, gråbeiset til terrassegulv og trapp.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.