fredag 11. august 2017

Skipsdekk gulv

Den karakteristiske svarte fugen, som kjennetegner tradisjonelle skipsdekk, gir gulvet et flott spill og en klassisk fremtoning. Gulvet legges med et klikksystem i staver, og stavene har fastmonterte natelister i ekte naturgummi. Skipsgulvet i laminat kommer i tre utførelser .

Tenkte at isteden for å pusse ned gulvet i båten min å begynne å lakke gulv, såkan jeg heller legge gulvbelegg i teak! Herdeplastløsninger fra Elmico er effektiv og kostnadsbesparende beskyttelse av industrigulv, p-hus og skipsdekk. Disse flatene er utsatt for store belastninger . Da BerryAlloc lanserete dette gulvet i 199 revolusjonerte de gulvindustrien med deres mekaniske låsesystem i aluminium – mens alle andre .

Den naturlige matt overflate krever intet vedlikehold. Den slitestyrke er høy, og det er en livstidsgaranti i en privatbolig. Vår Teak Holly, Diamond Plate, og Loncoin gulv er alle ekstremt holdbare.

Eik i utsortert kvistfri kvalitet i bredder. Innfelt kompassrose som en ekstra effekt. Med Aquarelles Designgulv kan du lage ditt helt spesielle våtromsgulv. Gulvbelegg - spar opptil på gulvbelegg.


Alt på lager og rask levering i Oslo, Bergen, Trondheim Stavanger. Alle variantene er i god prosjektkvalitet, beregnet til bruk i butikk, kontor, restaurant osv. Lagerbeholdningen for de ulike typene varierer. Classic Coloroil Lasur er en vannbasert trebeis for grunnbehandling av gulv og paneler.


Gjenoppbygge slitte eller ødelagte gulvflater; Avrette ujevne betongseksjoner; Reparere tregulv eller skipsdekk. Setra furu er et kvalitetsprodukt laget av tettvokst nordsvensk furu med høy grad av kjerneved. De trykkimpregnerte bordene er innsatt med fargeemne . Bergen Parkettservice AS er din gulvspesialist.


Vi utfører alt innen tregulv som gulvsliping, parkettlegging og sportsgulv. Et søk etter Skipsdekk ga treff i bedrifter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.