torsdag 3. august 2017

Gressklipper jernia

Hos Jernia kan du finne en gressklipper som passer best for deg og din hage. Hvis du er lei av å klippe plene selv, er robotgressklipper, bensindrevet eller elektrisk gressklipper tingen for deg. Styret er ergonomisk utformet og har et mykt grep som sørger for komfort under arbeidet, samtidig som sentralisert klippesystem gjør jobben enklere.


Chassiet er av robust stål som er pulverlakkert for . En oppladbar gressklipper innebærer en ledningsfri klipping og . Det robuste stål chassiet er lakkert med pulverlakk for lang levetid.

Alle hjulene er på kulelager, bakhjulene er store for å gi en bedre balanse. Velg mellom oppsamling eller bare sette inn Multiclip plugg. Gressklipperen har lav vekt, dobbelt sammenleggbar bøyle og . Bosch, med det nye Ergoflex-systemet som gir enklere styring og bedre kroppsholdning.


Takket være knivstål og . Håndtaket er ergonomisk konstruert, kan høydejusteres og er sammenleggbart, noe som gjør gressklippingen mer komfortabel. STIGA GRESSKLIPPER MANUELL SCM 2R En manuell gressklipper med solid struktur, herdede stål kniver og ergonomisk håndtak. Denne modellen har du tre .

STIGA GRESSKLIPPER BATTERI COMBI AE Endelig en gressklipper som har komforten til en elektrisk maskin, samtidig som du slipper å tenke på ledningen. Dersom du er på jakt etter en lett og smidig batteri gressklipper med kraftig motor, er Combi AE riktig for deg. Klipperen har et ergonomisk håndtak og oppsamler på 40L. Motor: Honda GCV 1OHC A. Oppsamler hydrid L med varsel for full uppsamler. Bioplug, støtfanger och kobling . Utstyrt med elektrisk start.


STIGA GRESSKLIPPER COMBI 44E Gresklipperen Combi 44E er en miljøvennlig elektrisk gressklipper. Gresklipperen kommer med en 50liters oppsamler. Sentralisert høyderegulering pos. Det regulerbare håndtaket er komfertabelt og ergonomisk. I oppsamleren er det plasert et lite vindu slik at du kan ha . Stålchassiset er robust og pulverlakkert for lengre levetid.


STIGA GRESSKLIPPER BENSIN COMBI SEQ Combi SEQ er en kraftig og allsidig maskin som innehar alle kvaliteter du ser etter i en bensindrevet gressklipper. Den kraftige Stiga 160cc motoren har elektrisk oppstarter, og det det robuste stålchassiset er pulverlakkert for lengre levetid.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.