torsdag 3. august 2017

Altan rekkverk

Dersom terrassen ligger mer enn en halv meter over bakkenivå, er det krav om rekkverk. For at rekkverket skal være barnesikkert, skal det ikke ha større åpninger enn cm. Disse reglene vil i de fleste tilfeller også gjelde . I dag ser man ofte hus med tre-rekkverk med horisontale ribber.


Ett av kravene i Norge sier at det ikke får foreligge mulighet for barn å klatre i ribbene.

Med andre ord burde altså de fleste rekkverk man ser i dag med liggende ribber istedenfor ha stående ribber. Alternativt skal ribbene være så tette at . Ferdig grunnet og hvitmalt altantopp i kvistfri fingerskjøtt furu. Maxbo viser trinn-for-trinn hvordan du setter opp et rekkverk som rammer inn terrassen. Stilrene og elegante rekkverk for veranda eller terrasse. Våre ferdige rekkverkelementer sparer både tid og penger.


Altanrekke monteres i overkant.

Hos MAXBO finner du alt du trenger innen rekkverk, søyler og stolper. Rekkverk til veranda eller terrasse. Kjøp utstyr på nett eller i butikk. Som de øvrige Veranda produktene blir også de velkjente LINEA rekkverkene også produsert i Bergen i vedlikeholdsfri aluminium.


Godt å vite at du heller ikke når det gjelder rekkverk trenger å ta hensyn til ”standard moduler” fordi Veranda produserer rekkverket etter dine mål slik at det passer perfekt til din . Håper noen kan hjelpe oss. Vi driver å planlegger veranda. Har kjørt rundt og sett på forskjellige løsninger for å få litt inspirasjon:-) Har sett veldig mange bygger rekkverk av liggene lekter. Syns dette er kjempe fin, og lurer derfor på om hvilke størrelse lekter,avstand mellem lektene pluss hvilken . Du kan velge fritt blant de tilgjengelige rekkverkstyper. Den enkelte hytte leveres i utgangspunktet (og er priset med) rekkverkstypen den er presentert med på fasadetegningene i katalogen eller på tegningene som følger tilbudet ditt.


Vær obs på dette når du skal bestille hytta. Vindusomramming og hjørnesøyler til Eiken Hytter. Til annet ledd: Rettelse av nivå vedr.


Ny veiledningstekst som følge av forskriftsendringer vedr. Se veiledningsteksten før denne endringen (pdf).

Glasräcken i aluminium, rostfritt eller stolpfritt räcke. Stilrent glassrekkverk i beste kvalitet til din balkong eller altan. Produsert i vedlikeholdsfritt anodisert aluminium slik at det skal tåle ett hardt utsatt nordisk klima. Fast pris pr meter og dagers produksjonstid.


Treterrasser på terreng 517. Små skille- og støttemurer 517. Voller og skråninger 525. Tak for biltrafikk og parkering 532. Trapper av betong og naturstein 536.


Et råttent rekkverk er livsfarlig når det sitter rundt en altan , balkong eller en takterrasse. Derfor bør du skifte det med en gang du oppdager at treet ikke er friskt. I vårt tilfelle var rekkverket så nedbrutt, at altanen ikke hadde vært brukt på flere år. Løsningen er å fjerne alt det gamle og bygge et nytt rekkverk, . Skal du sette opp et rekkverk for å få en naturlig avslutning på terrassen, eller er du pålagt ut fra sikkerhetshensyn? Vaktmesterhjelpen leverer og monterer glassrekkverk til terasse og balkonger.


Weland seksjonsrekkverk egner seg til ulike bruksområder, blant annet entresolrekkverk, svalgangsrekkverk, balkongrekkverk, altanrekkverk , gangbaner m. Vi leverer glaa som er selvrensende og leverandør av sikkerhetsglass.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.