mandag 10. juli 2017

Lys til speil

Trenger du en stilig vegglampe til baderommet? Vi har mye baderomsbelysning og baderomslamper. Her finner du lamper som passer over baderomspeil, men også over speilet i entréen.

Hvit batteridrevet LED-vegglampe med speil, vist sammen med et hvitt håndklestativ og håndklær. BufretLignendeVb more to see speil m/led belysning dimming 100xcm. Vb speil med led belysning, sensorbryter og dimmer … kr 3100.


Linn Bad AS kan tilby en komplett kolleksjon med de krav til kvalitet du kan forvente av et moderne – og norskprodusert baderomsmøbel.

Med speil på baderommet kan man skape en annnerledes opplevelse på badet. Stort utvalg: Speil og sminkespeil med lys. Vi har en rekke produkter innen baderomsbelysning som gjør ditt bad vakkert.


Jo, det speiler virkeligheten i størrelsesforholdet en til en. Dvs – ditt speilbilde er like stort som deg selv, og speilbildet ditt står like .

Det neste som må prioriteres er lyset rundt speilet. Feil belysning rundt speilet kan skape uflatterende skygger i ansiktet som i verste fall kan få deg til å se sliten . Produkter › Alle produkter › Baderomsmøbel › Speil og lys . Soner på bad - Les om baderomssoner for belysning. Speilbelysning Sara Smed LED-lys og multiadapter. Elrik – moderne LED-lampe til bruk ved speil-9644078-22 . Se det store online utvalget av Speil og speilskap hos BAUHAUS. ASIA SPEILSKAP HVIT HØYGLANS M/LYS OG HYLLER.


Legg i huskeliste; Ifö Option speil med intergrert belysning OSB 60. Legg i huskeliste; VikingBad IDA 1Speil m/lys. Lys over speil, to lamper eller en fin type lysamatur?


Kan også opplyse at det er spotter i tak. Håper noen der ute kan hjelpe meg med gode tips . Speilet gir godt lys, og dette slås av og på med en infrarød av/på-bryter på høyre side.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.