mandag 10. juli 2017

Moelven modulbygg

Modulbygging har mange fordeler. Både i forhold til stor fleksibilitet innen arkitektur og estetikk, og forutsigbar produksjon med kort leveringstid. MOELVEN HAR LAGET BYGGMODULER i mer enn år, og modul nr.


Vi tar ansvar for komplette byggeprosjekter, . Se video nederst i saken. Husbanken bestilte rapporten fordi man var bekymret for mange kritiske medieoppslag om modulbygg.

En evaluering av modulbygg i Norge. Dessuten er det viktig at prosjekter planlegges som modulbygg helt fra. Kundene er tomteutviklere, offentlige etater, entreprenører og . Horten til Sandnes på to skip. Moelven har over en periode på år levert 120. Det har vært flere kritiske medieoppslag om modulbygg i det siste,.


Produktene tilbys til næringslivet generelt og bygg- og anleggsbransjen. Vi har fått på lager diverse brakker x 4m med 4m takhøyde.

Prisene varierer med innhold og tilstan men vi starter på kr. Fire kommuner: Trondheim, Leknes, Hå og. Tre modulbygg -leverandører : Malthus,. Sintef byggforsk: Rapport.


Kjøpet av Hedalm AS på Hjellum i Hamar kommune gjennomføres for å rendyrke Moelvens modulkonsepter. Selskapet leverer permanente og midlertidige modulbygg til blant annet bygg . I tillegg til å spare penger på frakt, sparte også . Kan naturlig vekst føre til økt andel modulbygg ? Det er valgt på bakgrunn av . Aer et tidligere brukt modulbygg som leies for fire år og . Algarheim skal få ny skole. OBOS, med ferdig isolerte modulbygg.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.