mandag 10. juli 2017

Skyvedør glass

Swedoor tilbyr skyvedører av ypperste kvalitet. Skyvedør i vegg og utenpåliggende skyvedør. Se nettsiden her og finn en innvendig skyvedør som passer deg. Basix stolpefritt glassrekkverk, balkonginnglassing og glassdører.


Rapporter et annet bilde Rapporter det støtende bildet. En skyvedør i glass er et spennende utgangspunkt for et mer moderne design og minimalistisk interiørstil.

En utenpåliggende skyvedør brukes mange steder . Moderne design, enkel montering for vegg og tak. Fleksibelt og mange spennende varianter i . Elegante og solide skyvedører i 8mm herdet sikkerhetsglass. Leveres med klart eller frostet glass. Se vårt utvalg av vinduer og dører. Giljevindu med selvrensende glass er et praktisk alternativ som nærmest . Willab Garden har et bredt utvalg av ulike skyvedører til hagestue.


Du velger også hvilken isolasjonsgrad ditt hagestueparti skal ha.

Lyssand skyvedør passer utmerket mot terrasse eller hage. For montering i sidefelt og overfelt i glass. FSB kantbeslag til skyvedør i børstet stål.


Magnor skyvedør er en spesialutviklet dør tilpasset norske klimatiske forhold. Glassdør i frostet herdet glass. Celeste fasto skyvedør er en dusjdør for nisje i moderne design med skyvedør.


Har funnet et bilde av en skyvedør i frostet glass med utpåliggende skinner på nettet. Har prøvd å lete etter noen som muligens kan ha slike . En elegant og funksjonell skyvedør som passer perfekt til norsk byggestil. HvitGrå grafittBetongEikEik chiantiSort almHvit strukturAmazon eikKlart speil Sotet speilBronse speilHvit glass Grå glass Sort glass Rød glass Beige glass Blått . Det er mange viktige bestanddeler i en hagestue, men det vi selger absolutt mest av er skyvedør. Med en skyvedør i helt glass får du nærhet til hagen, du får . Dersom den bare skal skjerme, kan det for eksempel være en dør i glass som glir langs veggen. Schüco gjør ditt hus til et hjem!


Hos oss finner du eksklusive vinduer, foldedører, skyvedører , ytterdører, vinterhager, hagestuer og glassfasader i aluminium.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.