fredag 30. juni 2017

Drivhus pris

Spira er et påkostet drivhus fra Grønt Fokus, modellen på bildet er til å sette på et murfundament (følger ikke med). Den høye vegghøyden gir deg god plass, og drivhuset har lås, integrerte takrenner og nedløpsrør inkludert. Norges største utvalg av lagerførte drivhus og lysthus til uslåelige priser ! Vi har drivhus med værgaranti!


Et spirende rom med herlige farger og dufter.

En grønn oase til dyrking av grønnsaker og blomster, et sted der du kan lese, være sammen med andre og nyte en kopp kaffe – eller kanskje begge deler ? Hvor stort drivhus bør. Nordens ledende leverandør av hagestuer, drivhus , uteplass og drivhus -tilbehør. Bredt og prisgunstig sortiment av kvalitetsprodukter innen drivhus , hagestuer og hjemmemiljø. Kvalitetsprodukter til beste pris. Vårt mål er å skape trivsel og legge til rette for sunne aktiviteter.


Det finnes knapt grenser for hva du kan dyrke i drivhus. Velg et praktisk og pent drivhus som får plass i hagen, på balkongen eller på andre steder med begrenset plass.

Alt for hjemmefiksere til proffe. Sett et slikt drivhus opp på selv den minste veranda. Fra denne mikrostørrelsen kan du så bare plusse deg opp nær sagt trinn for trinn. Dersom tomater er din pasjon finnes et meget bra minidrivhus for tomater, som er vesentlig høyere enn de andre, nevnte minidrivhusene.


Og prisen er, som du ser, ingenting å si på. Hageland har et utvalg av kvalitets drivhus og veksthus til gode priser. God kvalitet til lave priser. Det er ikke så vanskelig som mange tror å dyrke sine egne økologiske grønnsaker, salater og tomater.


Her får du tips og råd så du kommer igang. Et av mange varianter hos Felleskjøpet. Oppgraderinger på kjøpet! Kjøper du et drivhus av typen Oasen Master får du det for samme pris som et Oasen Senior. Sammen med den viktorianske Gallery , er dette et hus som følger de tradisjonelle drivhus form med inngang . Dyrking i drivhus (Innbundet) av forfatter Eva Robild.


Pris kr 2(spar kr 37). Se flere bøker fra Eva Robild.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.