fredag 30. juni 2017

Fugepistol bruksanvisning

Korrosjonsbestandig stempel og glidekomponenter. Trykk inn den blanke utløserknappen i bakkant av håndtaket. Drivning våpen blir brukt til å tette hull eller sømmer opprettet under bygging, eliminere trekk og fuktighet i hjemmet.

Velg riktig størrelse patron for fugepistol som skal brukes. Vanlige rørdimensjoner er eller unse. Her er et godt tip, hvis du bruger akrylfuge, silikone mv i din fugepistol ind i mellem. Skal du fuge mye, finnes det flere varianter. Fugepistol for proffen - for silikon, lim osv.


Bunnlisten presses ned til ønsket dybde før fuging. Kompakt liten og lett luftpistol for patroner som gjør fugearbeidet lett på vanskelige fugeområder. Balansert luftpistol for fugemasse i poser.


Vanlige rørdimensjoner er 2eller 8g (eller oz). Forsikre deg om at fugedybden er minst mm.

Trinnløs kittpistol for tetningsmasse og lim i l patroner. Tror heller jeg burde kjøpt meg et par fugepistoler av den gode gamle typen - de som tåler litt juling. For når man ikke er proff, så har man ikke . Fugepistol med svært god utveksling som gjør den egnet til påføring av SMP baserte produkter som f eks XtremFix.


Felleskjøpet nettbutikk - Fugepistol Cox i metall. Sorter etter, Pris (stigende), Pris (fallende), Navn (stigende), Navn (fallende). Velegnet til påføring av SMP-baserte produkter som for eksempel XtremFix og Superfix - tykk konsistens. Läs igenom hela bruksanvisningen innan verktyget tas i bruk.


Takk for at De kjøpte en Panasonic Batteriet kan lekke, ta fyr, eller Fugepistol. Trykk inn løseplaten og trekk i T- håndtaket til pakningen er ute av røret. Vask røret med vann hvis det er klebrig). Handle Fugepistol Ryobi One+ CCG1801MHG billig, bekvemt og sikkert på nettet. Hos oss finner du all dokumentasjon til ditt Metabo produkt, om det skulle være elektrisk verktøy, batteriverktøy, luftkompressor eller vannpumpe.


Bruksanvisning: Ta av beskyttelseshetten og skru fast . Kittkniv, stålsparkel fugepistol (liter patron). BRUKSANVISNING: BRUKSOMRÅDE: Alt kittarbeid ute og inne, .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.