onsdag 3. mai 2017

Skillevegg ute

Her viser vi seks ulike stiler - både levegg på rull og i tre. Når leveggen er helt ute , kan du feste den med en låsebolt i bunnskinnen. Levegg Sunset hvit Rett 180x1- Arnøy. Tilgjengelig i butikker. Alltid gode priser på Skillevegg ute fra Bygghjemme.


Handle raskt og enkelt på nett med hjemlevering i hele Norge.

Sommeren er like rundt hjørnet, og lysten til å sitte ute begynner å melde seg. Med en levegg som stenger for både vind og innsyn slipper du å blåse bort, og får . Husk bare disse ti reglene når du bygger levegg , så slipper du å lage ny om 5-10. Uansett hva du velger å behandle me er det med på å holde vann ute av . Europris har et bredt utvalg innen uttrekkbare levegger på rull!


Du kan velge akryl- eller screenduk. Sistnevnte er transparent slik at bevarer utsynet. Et gjerde kan være bare en markering av tomtegrensen, det kan konstrueres for å holde hunden inne eller uvedkommende ute , skjerme mot støy eller vin . En levegg kan bidra til å ramme inn uteplassen og skape et intimt og hyggelig uterom.

Den gjør det lunt, og den skjermer mot innsyn. Takhengt levegg skjermer for sol, vind og innsyn på balkonger og i nisjer. Selv om duken er trukket ne kan du se hva som rører seg der ute , hvis du velger . Jeg skal lage en levegg på tvers ut fra husveggen, den blir ca meter høy ( mellom 2- 5m høy).


Tenkte å snekre denne selv, først og fremst . Men en levegg i glass kan skape visse utfordringer i forhold til både. MAXBO hjelper deg med å sette opp levegg. Gjør terrassen mer koselig på 1-2-3! Kald vind kan gjøre det utrivelig ute på en ellers fin solskinnsdag på terrassen.


KLASSISK LEVEGG : Den klassiske leveggen er i tre, og finnes i mange varianter og utførelser. Foto: BYGGMAKKERVis mer .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.