onsdag 3. mai 2017

Bambus kjøkkenbenk

Er det noen som har erfaring med benkeplate i bambus? Vi har både to kjøkkenbenker og en arbeidsbenk i stua av bambus. Bambus er nytt i vårt sortiment og kommer i varianter.

IKEA - ALDERN, Benkeplate, bambus, , Du kan plassere servanten i midten, til høyre eller på venstre side av benkeplata. I en tid hvor miljøhensyn påvirker de fleste valg vi gjør, er bambus definitivt både et produkt i tiden, og for fremtiden. Bambus er en hurtigvoksende og fornybar . For å få en kjøkkenbenk som lever opp til dine behov og den måten du bruker benken på, er det viktig å først vurdere hva du faktisk har av forventninger til den .

Vi i Sigdal leverer et rikt utvalg benkeplater fra våre leverandører enten du vil ha Corian , bambus, stål eller betong. Kjøkkenet er igjen i ferd med å bli et matverksted hvor vi baker, steker og braser. Derfor ønsker vi et kjøkken som tåler å bli brukt. Svært slitesterkt materiale og enkel å vedlikeholde.


Mål: Lengde 1cm Dybde cm Tykkelse cm Utskjæring . Våre heltreplater er laget av førsteklasses trevirke, i helstav, bambus eller andre tresorter. Les mer om treutvalg, design og skreddersydde løsninger.

Norge fra 19og ble brukt på kjøkkenbenker, bord og vegger i mange år. For å hive inn enda et materiale: Bambus. Har du oljet eller ubehandlet benkeplate i tre eller bambus må du være forsiktig uansett, for her setter flekkene seg. Hos HTH finner du et stort utvalg benkeplater i flere ulike materialer.


Vedlikehold Benkeplatene er grunnbehandlet fra fabrikken og det anbefales, at man olje platen før man bruker den – til den er mettet og . Skal du bytte ut benkeplata på kjøkkenet har du mye å velge i. Benken brukes til mye, og det et kan derfor være lurt å velge et materiale som . ICON_SMILE Ja, jeg tenkte jeg skulle høre litt rundt. Ser jækla stilig ut og er jo miljøvennlig! Jeg ønsker meg bambus benkeplate på mitt fremtidlige kjøkken (som ikke eksisterer noen andre steder enn i hodet mitt) . Livet på kjøkkenet kan bli både mer praktisk og penere med rett benkeplate.


Her får du gode råd om smarte benkeplatevalg. Benkeplater av tre er både vakre og slitesterke – dersom de behandles på den rette måten. Stikkordene er jevnlig påføring av olje, og dyprens hvis du .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.