fredag 26. mai 2017

Isolerglass

Isolerglass sparer strøm, øker komfort, holder vinterkulden ute og er en god investering for de fleste! Sjekk med oss hva du kan spare med isolerglass! I isolerglass er to lag glass limt sammen rundt en metallprofil med alminnelig luft eller gass i mellom.

Grunnen til at isolerglasset duggerIsolerglasset dugger når det kommer ny og fuktig luft inn i rommet mellom glasslagene – vi sier at glasset er. Vinduet er montert med tradisjonelle beslag, samt tredetaljer i FSC furu. Glasset kan være anløpet (punktert), eller knust sprekt. Forskjellen i isolasjonsevne fra enkelt glass til tre-lags energiglass er stor, og spesielt om de uansett skal skiftes ut, kan det .

Din Glassmester hjelper deg med å redusere strømregningen! Energisparende isolerglass har et usynlig belegg som reflekterer varmen tilbake inn i rommet. Isolerglass profil Isolerglass er betegnelsen på to eller flere lag glass adskilt med avstandslister og sammenføyd kontinuerlig langs kantene slik . Isolerglass har en begrenset leveti gamle isolerglass kan punktere når limet slipper mot avstandslisten imellom glassene.

Produsenter av isolerglass og importører av isolerglass og produkter der isolerglass inngår skal i følge forskrift, blant annet betale miljøvederlag. A007245/Documents/INFORMASJON/Hjemmeside/Hjemmeside 2007/Filer til hjemmeside/Liste-norske-. Veiledning om beregning og betaling av miljøvederlag på isolerglass. Det har vært et stort antall produsenter av isolerglass og det finnes ingen komplett oversikt over alle produsenter og hvordan de har merket sine vinduer. Har derfor lurt på å bytte vinduer i denne døra, fra det som nå ser ut til å være 2-lags isolerglass, til f. Isolerglass, glass på mål, tilskåret glass, energiglass, argon.


I moderne vinduer fra begynnelsen av 1990-tallet brukes gass mellom glassene i stedet for luft, og innsiden av glasset har et reflekterende . Isolerglass, eller forseglede ruter, er en glasskonstruksjon som består av to eller tre lag glass. Mellom disse glasslagene er det en avstandsprofil og gass. Isolerglass skiller seg fra vanlige glass i vinduer, ved at mellomrom mellom glassplater fylles med en gass, . Lyst til å vite hvordan vi kan hjelpe deg? Lydisolerende tre-lags isolerglass testrapport.


Vinduer med isolerglass fra Bøjsø er, i likhet med de andre produktene våre, produsert i svært høy kvalitet og beregnet på det barske nordiske klimaet. Har du punkert eller knust isolerglass så ta kontakt. For mere informasjon om glass, se: Bøckmann AS . Nordic Comfort Glazing er aerogel mellom glass. For tiden tre tykkelser: mm, 44mm og mm. De viser til sin tidligere undersøkelse som viser at klorparafiner er benyttet i lim og tetningslister i isolerglass fra midten av 70-tallet til rundt 1990.


Vi har et mindre parti bunn/sidehengslet vindu med hvit PVC karm i format 1cm. Det har lenge vært kjent at forbedret glasskvalitet er privatøkonomisk lønnsomt. Nå har vi fått markedsorienterte energipriser.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.