fredag 26. mai 2017

Gelender til veranda

Maxbo viser trinn-for-trinn hvordan du setter opp et rekkverk som rammer inn terrassen. Dersom terrassen ligger mer enn en halv meter over bakkenivå, er det krav om rekkverk. Rekkverket må bygges solid slik at det ikke gir etter for belastning, .

Rekkverk både beskytter og rammer inn en terrasse og balkong. Rekkverk kan bygges i mange dimensjoner og med ulike utrykk. Har kjørt rundt og sett på forskjellige løsninger for å få litt inspirasjon:-) Har sett veldig mange bygger rekkverk . Se i vårt bildegalleri for fotomateriell av rekkverk. Det finnes en rekke forskjellige stolper, søyler og rekkverk. Hos MAXBO vil du garantert finne noe som passer din stil.


Dersom terrasse ligger mer enn en halv meter over bakkenivå, må du av sikkerhetsmessige grunner sette opp et rekkverk. Her får du noen generelle tips når du skal bygge terrasse eller veranda. Liggende rekkverk er raskere å lage, samtidig som det gir inntrykk av å være lavere. Gelender i stål, rekkverk veranda og trapp til veranda. Eg skal tette rekkverket på min veranda, men finner ingen inspirasjonsbilder til tips om hvordan eg kan gjøre dette, altså estetisk.


Disse kan kappes og settes sammen slik at du får et herskapelig rekkverk som resultat på veranda eller terrasse. Avrundet hånd/altanrekke fås i ulike lengder, . Veranda er en åpen bygningsdel, understøttet og eventuelt overdekket av tak. Den er omgitt av rekkverk og ikke understøttet. Jeg har et nytt rekkverk som er laget av trykkimpregnert materiale. Dette skulle jeg gjerne malt hvitt, men har blitt advart om at malingen uansett.


Med Trex vedlikeholdsfrie rekkverk har du mulighet til å koble sammen eleganse og uovertruffen holdbarhet til din terrasse. Se Startsiden sine utvalgte nettsteder for hytte- og ferieboligeiere, og få nyheter og informasjon om fritidsboliger. Skal bygge to verandaer oppå hverandre på et horisontaldelt trehus fra femtitallet. Funderer på hvilket rekkverk vi budre velge for jeg tror ikke .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.