fredag 26. mai 2017

Isolere betongvegg innvendig

Slik kan du etterisolere mur- og betongvegger. Du kan velge både utvendig og innvendig etterisolering for mur- og betongvegger. For å kunne isoleres innvendig, må veggen være tørr og det må ikke være.

For å redusere risikoen for fukt under terrengnivå, bør tykkelsen på innvendig isolasjon begrenses til mm på betongvegg, og 1mm på vegg av lettklinker. Nå lurer vi på hvordan vi egentlig skal lekte ut og isolere veggene. Husk å sette den nye veggen ca mm fra betongveggen.


Driver på i trappeoppgangen i huset mitt.

Siden huset ligger litt skrått, og det er en halv-etasje og litt styr, så er det på en . Ved kun innvendig isolering bør ikke isolasjonstykkelsen overstige mm på betongvegger og 1mm på Lecavegger. Derfor er det lettere å isolere et murhus utenifra, enn fra innsiden. Der fasaden skal ivaretas må det derfor isoleres innvendig og med kunnskap! Hvorfor etterisolere yttervegger av mur på innvendig side?


Kan gjøres på bygninger hvor utvendig etterisolering ikke er mulig; Kan brukes . Fuktsikker innvendig etterisolering av mur- og betongvegger.

Feil isolering av kalde kjellerrom som bygges om til oppholdsrom, er en gjengangerfeil i eldre hus. Halvparten av boligeierne tror feil og vil ha . Isolering av kjellervegg i lettklinkerbetong (Leca). Svært mange kjelleryttervegger er innvendig isolert, uten at det er tatt tilstrekkelig hensyn til fuktbalansen i . Ofte er det ikke anledning til å isolere utvendig på grunn av store fasadeendringer.


Hvis ytre teglvange ikke er frostbestandig, kan innvendig . Isolerer du på innsiden, kan du begrense jobben til de kaldeste rommene, og du kan gjøre jobben trinnvis i stedet for å ta hele huset på én gang. Fuktsperre mot betongvegg - posted in Hus, hage og oppussing: Jeg. Innvendig isolering kan utføres ved å montere bindingsverk av slissede stålprofiler, kombinert . Eksempel på eldre bygning med betongvegg som ikke er etterisolert.


Denne anvisningen beskriver metoder for utvendig og innvendig etterisolering av yttervegger av betong over terreng.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.