mandag 29. mai 2017

Butinox beis

Helt ytterst mot været trenger huset en beis som beskytter og står i mot sol og regn, vind og snø. Kledningen beskytter huset. Butinox beskytter kledningen.


Beisen ble senest kåret til best i test i Hyttemagasinet nr. Terrassebeis anbefales for å unngå fliser i bare føtter .

En transparent oljebeis med lang holdbarhet og høy kvalitet for utvendig kledning. Inneholder aktive sopp- og algehindrende midler. La deg inspirere av naturen, omgivelsene og års- tidene når du velger farge. Det er imidlertid viktig å vite at fargene på et fargekart oppleves mer fargesterke når de sees på en hel fasade. Trenger ingen grunning.


Nytt treverk behandles før eller umiddelbart etter oppsetting. Produktet har svært god inntregningsevne og gir en meget vannavvisende overflate. Forbehandling med grunning er ikke nødvendig.

Hele Norges nettbutikk for maling. Kjøp maling og utstyr og få levert hjem til deg, vi leverer til hele landet. Les tester og omtaler før du skal kjøpe på nett.


Smart flow technology gir suverene påføringsegenskaper som fo. Bare én terrassebeis er prisvinner med terningkast seks. Kjøp BUTINOX FUTURA DEKKBEIS HELHVIT LITER online hos BAUHAUS. Er det noen grunn til at du vil bruke dekkbeis og ikke vanlig beis? Har brukt både jotun og butinox dekkbeis , begge i en slags rødfarge.


Synes at sydveggen ble fort matt og begynte å kritte veldig tidlig. Vanlig beis har jeg ikke noen erfaring me men noen kollegaer mente det ikke var samme problemet . Drygolin holder best i drygolinvær. Så da er det vel bare å velge og vrake, få på et par strøk og så slappe av gjennom stormer og solstek de neste ti-femten årene . Den er en vanntynnbar maling med meget god farge- og glansbestandighet. Det gis års skriftlig garanti på farge og glans, og garantiseddel følger . Transparente behandlinger som oljebeis , emulsjonsbeis og tjærebeis gir et ganske tynt beskyttelsessjikt.


Produktene har transparent pigmentering, slik at treets struktur og mønster forblir synlig. Dekkbeis er dekkende, men overflatestrukturen kommer likevel noe frem.

Maling påføres i tykkere sjikt, og skjuler . Den er utviklet for nøytralisering, bleking og rensing av treverk, og rengjør overflaten for overskuddssalter og andre overflateaktive stoffer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.