torsdag 18. mai 2017

Gradrenne montering

Disse leggeanvisningene er veiledende ved legging av takstein og montering av tilbehør fra Monier. Det er egne anvisninger for å legge undertaket. Dermed unngår man å måtte skyve nederste rad opp for montering av dette.

Tømrerne har montert gradrenne/kilrenne på hver side av arken. Har lagt ved bilder som viser utførelsen både før fuging og etter. Svært ofte blir platetak montert med for dårlig utlufting mellom plata og undertak. Montering av taksteinplatene Alsvåg Original og Alsvåg. Gradkantbeslag montert i gradrenner har vist seg å være en meget god løsning for å unngå knekking og.


Gradrenne brukes til takutbygg som hun og der to tak møtes. Gradrennen brukes ved tilfesting av tilbygg til eksisterende tak.

Lengde: 2m, tykkelse: 6mm, lagerføres i sort. Beslag monteres i vinkel mellom møtende tak. Gradrennebøtte til avslutning av gradrenner ved . Nedenfor finner du monteringsanvisninger i PDF format. Montering sikringskrok til betong-, tegl- og . I tillegg er den lett å frakte og krever lite forarbeid.


Icopal Takshingel kan du også legge rett på gammel shingel. Vi trenger montert beslag/gradrenne i overgang mellom vegg og takutbygg. Takutbygget er ca m bredt og plassert over inngangsdør. Ei kilerenne, også kalt vinkel- eller gradrenne, er ett av takets svake punkter.


Her møtes to takflater i et hjørne som vender innover. NOMO Alpha snøfanger monteres i bakkant på taksteinen. Ved montering av NOMO Alpha i gradrenne, se figur 3. For mer informasjon se vår PDF: Monteringsanvisning AM Galant 510.


Jemtland gradrenner leveres i 5/6mm Plastisol. Jemtland er en totalleverandør av beslag og kan levere alle dimensjoner og farger på bestilling.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.