torsdag 18. mai 2017

Carat spraylakk

Happy Homes Torshov fører et stort utvalg av spraylakk. Kan brukes både innvendig og utvendig. Lakken er ikke værbestandig, så den anbefales brukt kun i områder den ikke blir. Søndager altså, de går så utrolig fort! Jeg har alltid store planer for søndager.


Men så rekker jeg aldri halvparten engang.

Men jeg har blitt flinkere til å . Warning, du kan bli hekta! Spraylakk er så enkelt og så moro, og gjort i ein fei! Det er faktisk ikkje nødvendig å kjøpe nytt kvar gong lysta på fornyelse meldar seg. Dessutan kan du verkeleg gjer gull av loppisfunn. Med spraylakk får du verkeleg satt ditt personlege preg på interiøret ditt!


Gull, sølv, glitter og stas høyrer heilt klart jula til. Kanskje har du liggande nokre krukker, skåler eller julepynt som kunne trengt seg ein makeover?

Til både innendørs og utendørs bruk. Skal du lakke, olje interiør eller beskytte noe mot rust? Motip Carat kan sprayes direkte på både behandlet og ubehandlet overflate. Se vårt brede utvalg av oljer og spraylakk som gir en perfekt finish på dine favorittmøbler. Merkelig at det ikke finnes noe på nett?


Carat fra Motip er en høykvalitets spraylakk som leveres i en mengde flotte og spennende farger. Denne sprayen er meget brukervennlig, hurtigtørkende ( støvtørr innen min.), den kan påføres vått-i-vått noe som skaper fine og smidige overganger. God motstandsdyktighet mot støt og riper, dessuten meget . Professional from a spray can. The right way - Duration: 7:19.


Messing, stål, plast, gips, treverk mm. Bare fantasien som setter grensene. The product is already in the wishlist! Spesialgrunning for myke plastdetaljer. Tjohooo:) Juuuuul o` hellge juuuuul!


Høres dyrt ut men, kanskje verdt det? Samme for grunninga og?

Carat spraylakk , også super til jul Skrevet 12. JEG synes det er verdt det, men så skulle ikke jeg ha . Nå tilbyr vi spraylakkering i hele Norge. Likes, Comments - Buruglene.


Instagra“Bokser fra Skeidar, spraylakk fra Carat og skruer. Produktet er så brukervennlig at nå kan alle dra nytte av de fordelene denne spraylakken har. Carat er en høykvalitets spraylakk som leveres i en mengde flotte og spennende farger.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.