onsdag 3. mai 2017

Glassmester bergen

Firmaet drives av Tore Eriksen som har over års erfaring . Bufret Lignende Prat gjerne med vår erfarne glassrådgiver. Vi kommer på gratis befaring, og hjelper deg med å finne løsningen du er ute etter. Vi utfører som en glassmester.


Leverandør av glass og glassrelaterte tjenester.

Bergen - Arna glass AS. Alt i glassarbei vinduer, dører,. Vi hjelper deg med anbud fra glassmester. Beskriv hva du trenger, vent på tilbudene, og velg det som passer deg best! GLASSMESTER i BERGEN har aldri . Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og . Vi holder til i Indre Arna og utfører alt av oppdrag innenfor glassfaget.


Vi skal skifte ut noen stuevinduer pluss sette inn et nytt vindu på siden av huset.

Glassmester med fagbrev. Eksperten på glassrekkverk. Vi driver med alt innenfor glassarbei dører og vinduer. Du kan også komme å besøke butikken hos oss hvor vi tilbyr . Vi har også et glassverksted og sliperi. Vi leverer og monterer alt innen glass og glasstjenester.


Det være seg isolerglass, energiglass, sikkerhetsglass, . Hvert vindu har dører (små og store), typisk gammel leilighetsblokk på Møhlenpris. Vi bruker materialer fra kjente merker. Som kunde er du sikret et godt faglig og håndverksmessig resultat. Kunstnerisk konsulent: Alf Bugge Gjerstad. Dette flotte bildet har vi fått låne av Kjell Lun som skriver : Dette bilde av glassmestrene er unik.


På bildet ser vi Norges . Vi er en totalleverandør av glass og glassmester tjenester. Medlemsbedriftene i GF representerer . Skal lage automatisk vannbytte på akvariumet mitt. Er det noen som kjenner til glassmester eller andre som kan borre hull?

En glassmester kan jobbe med mye mer enn vindusglass. Mange tar ulike spesialoppdrag, for eksempel innredningsarbeid. Først skal vi se nærmere på .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.