onsdag 3. mai 2017

Fliser inspirasjon

Velg blant kategoriene under og nyt inspirasjon for alle typer bad uansett. BufretHer får du inspirasjon til fliser, baderomsfliser, kjøkkenfliser og utefliser. Vi har keramiske fliser og VVS produkter for både det trygge og det innovative valg til .

Fliser fra Norfloor fås i et bredt utvalg av farger og design. BufretLignendeVi har ett bredt utvalg av fliser i svært god kvalitet til mange bruksområder. Vi vil gratulere vår fliseleverandør Revigrés med sin German Design Award Special 2017. Revigrés er det første portugisiske selskap med spesialitet inne fliser .

Her finner du masse inspirasjon, men naturligvis bestemmer du selv hvilke fliser du benytter hvor . Daglige artikler om trender, tips, gjør-det-selv, video, forhandlersøk og malermestersøk. Et lekkert bad med store fliser og plass til å sette seg ned. Her ser du ett utvalg av våre dekorfliser, spesialfliser, mosaikker og andre fliser som blant annet kan brukes på badet eller over kjøkkenbenken. Hjem Fliser, stein tilbehør Fliser til baderom.


Vence Grey Mate er en moderne gulvflis i 30x60. Førsteklasses fliser til markedets laveste priser. OPPSUMMERT synes jeg messen i år var svært inspirerende. Den gir løfter om et skifte interiørmessig, .

Betongveggen på dette badet er egentlig juks - det er nemlig fliser. Det var dumt fordi jeg hadde tenkt å ta bilder av inspirerende fliser jeg kunne drømme om å ha på kjøkkenet, og kanskje påvirke innkjøperne i . Herskapelig bad: herskapelige fliser, herskapelig innredning,. Ann Helens drømmebad og inspirasjon nå som hun er i baderomsplanlegging.


Bare fordi det ikke er standar hvite fliser, betyr det ikke at du blir lei av dem med en gang. Bli inspirert av trendene og finn det som passer deg . Her finner du linker til mange av våre mest.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.