fredag 26. mai 2017

Modulvegger

MV-Panorama Eksklusiv MV-Panorama Eksklusiv. MV-Trespiler MV-Trespiler. Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer. Modulvegger Trondheim AS.


Konsernet vil nå til sammen bestå av 1ansatte. Estetisk vakre produkter og praktiske løsninger for ulike lokaler leveres, med fokus på lydnivå, funksjonalitet og sikkerhet.

Vi har et rikholdig utvalg av tilleggsutstyr for modulvegg , alt i aluminium med unntak . Henvendelser om læreplasser skal gå til opplæringskontoret hvis bedriften er medlem. Se mer informasjon under fanen Lærefag. Vis kontaktinformasjon likevel.


Denne bedriften er godkjent lærebedrift innenfor fagene som er angitt under fanen Lærefag. Kontormøbler og -innredninger - Produksjon. Kommer fra modulvegger. Dette har vi på lager pr 28.


Sandwichpaneler brukes i fasader, yttertak, innredning, delevegger og innertak.

Leverer også til privatpersoner. De er også svært anvendelige for bruk innen konstruksjon i næringsmiddelindustrien og i rom med høye renhetskrav. Ytterveggene i en bygning fungerer som værbeskyttelse. Gå til sidens hovedinnhold. Besøk vår hjemmeside for mer informasjon om oss og våre produkter.


Vi hjelper deg med anbud på modulvegger. Anbudstorget setter deg i kontakt med lokale leverandører. Selskapsform, Privat aksjeselskap. Besøksadresse, Sporpindveien 1 Åmot. I et konkurranseutsatt marked knives det om de beste ressursene, skriver selskapet i en pressemelding.


Vi må være i førersetet for å skaffe oss toppmotiverte kandidater fra snekkerlinja på Åssiden Videregående Skole i Drammen, sier Nybakken.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.